12.07.2013

Знайди КІА Cerato у Києві і отримай шанс виграти призи!

У Києві стартує незвичайний квест – всі охочі можуть позмагатись за можливість виграти незабутні подарунки завдяки спільному фото із яскравим КІА Cerato!

Вже 12 липня, коли сутінки спустяться на Київ, в столиці стартуватиме оригінальна Акція-квест «КІА Cerato – твоя яскрава харизма» від компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні.

Акція проходитиме три періоди поспіль, з п’ятниці по неділю, тож не пропустіть шанс взяти участь у яскравій пригоді від КІА!Протягом трьох періодів: з 12.07.2013 р. по 14.07.2013 р., з 19.07.2013 р. по 21.07.13 р. та з 26.07.13 р. по 28.07.13 р. прикрашений світодіодною стрічкою новий КІА Cerato колеситиме Києвом з 22.00 год. і до 00.00 год. по п’ятницях і суботах, та з 20.30 год. до 23.00 год. по неділях, і зупинятиметься біля найулюбленіших осередків дозвілля столичної молоді: нічних клубів, торгівельних центрів та кінотеатрів.

В кожній із локацій КІА Cerato проведе не більше півгодини, тож треба поспішати, щоб встигнути зробити із ним фотографію.Умови участі в Акції «КІА Cerato – твоя яскрава харизма» дуже прості: знайдіть прикрашений світодіодами КІА Cerato в Києві у зазначені періоди, сфотографуйтесь поруч із автомобілем, лайкніть сторінку КІА на Facebook http://www.facebook.com/kia.ua, заповніть анкету у спеціальному розділі на сторінці та викладіть там своє фото не пізніше, ніж до 12.00 год. наступного в даному періоді понеділка.

А далі можна розслабитись і чекати поки фортуна обере саме вас! Кожного наступного понеділка о 12.00 год. випадковим чином обиратимуться 3 щасливчики, які отримають чудові подарунки за свої фотографії!

Серед призів, в залежності від періоду Акції, 2 квитки на концерти в Києві: співачки Селени Гомез (21.09.2013), гурту «Deep Purple» (12.10.2013) та гурту «Scorpions» (07.11.2013). Також в Акції «КІА Cerato – твоя яскрава харизма» маєте шанс виграти Сертифікат на вечерю на двох осіб у заміській резиденції «KIDEV» або сонячні окуляри «Ray Ban»!

За подробицями слідкуйте на сайті kia.ua та на сторінці КІА у Фейсбук http://www.facebook.com/kia.ua. До слова, саме на Фейсбуці на вас щотижня чекатимуть підказки із маршрутами проїзду прикрашеного світодіодами КІА Cerato. Тож, все у ваших руках!

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com