15.07.2013

Нове призначення в СК "Експрес Страхування"

На посаду директора страхової компанії "Експрес Страхування" призначена Тетяна Щучьєва. Її основними завданнями будуть зміцнення позицій на страховому ринку та подальший розвиток компанії.

Тетяна Щучьєва працює в Корпорації УкрАВТО з 2005 року, де  займала керівні посади в профільних автосервісних підприємствах. З вересня 2011 року  Тетяна Щучьєва очолювала універсальну асистуючи компанію ТОВ »ЄвроАсистанс», що спеціалізується на організації послуг в сфері супроводження договорів добровільного медичного страхування, врегулюванні подій за майновими видами страхування, організації експертних досліджень та наданні послуг  контакт центру.

"Зараз перед СК "Експрес Страхування" стоять амбітні плани та цілі. Потрібно  не лише зміцнити існуючі позиції на ринку, але й дати поштовх новому етапу розвитку компанії. Ми і надалі дотримуватимемося політики відповідального страхування клієнтів і якісного виконання своїх обов'язків. В той же час впроваджуватимуться нові та ефективні рішення, які позитивно позначаться на лояльності наших страхувальників до компанії ", - відмітила Т. Щучьєва .

У серпні СК "Експрес Страхування" виповнюється 5 років. За цей час вдалося сформувати ефективну систему продажів, налагодити якісне врегулювання страхових подій та отримати визнання надійної страхової компанії серед клієнтів. У 2012 році сума виплат компанії склала більше 23,646 млн. грн., а обсяг страхових премій збільшився на 34,7% в порівнянні з 2011 роком і склав 131,951 млн. грн. Також за 2012 рік виросли такі фінансові показники компанії: активи - 154 541 тис. грн., гарантійний фонд - 56 748 тис. грн., власний капітал - 101 248 тис. грн., страхові резерви - 51 047 тис. грн.

За результатами успішної діяльності Національний бізнес-рейтинг визначив СК "Експрес Страхування" як лідера галузі 2012 року. Компанія також увійшла до ТОП-15 найлояльніших страхових компаній за версією журналу "Личный счет".

ТДВ "Експрес Страхування" була успішно заснована в 2008 році за участю лідера ринку автотранспорту України - Української Автомобільної Корпорації "УкрАВТО".

"Експрес Страхування" - це динамічна страхова компанія, яка за декілька років своєї діяльності вже встигла завоювати довіру і прихильність серед клієнтів. В першу чергу, це надійний страховий партнер для автовласників, здатний вчасно та якісно покрити усі ризики. Також, СК "Експрес Страхування" - це широкий вибір програм страхування майна, вантажів і багажу, особистого страхування і відповідальності. Сьогодні компанія має ліцензії на 23 види страхування. Удосконалюючи якість надання страхових послуг, СК "Експрес Страхування" гарантує професійне врегулювання страхових випадків і оперативність виплат без виключень.