15.07.2013

КІА Драйв Тур 2013 підкорив Донецьк!

13 липня 2013 року, в суботу, Донецьк просто зомлів від незабутнього свята тест-драйвів – КІА Драйв Туру, який увірвався у місто із насиченою розважальною програмою та яскравими автомобілями КІА.

Попри число 13, субота видалась надзвичайно успішною для донеччан, адже вони мали можливість цілий день тестувати автомобілі КІА і розважатись з родиною та друзями в самому центрі міста. КІА Драйв Тур 2013 пройшов у Донецьку у парку ім.. Щербакова. Там, у прохолоді дерев відбувалось все найцікавіше для справжніх поціновувачів автомобілів та якісного дозвілля.Автомобілі КІА струнким рядом чекали на всіх охочих пройти тест-драйв та у русі випробувати харизматичність кожної моделі.

Зокрема донеччани із задоволенням брали на тест-драйв такі популярні автомобілі, як КІА cee’d, КІА Soul та КІА Sportage. Більше того, на вибір гостей також пропонували новинки KIA Sorento та KIA Cerato. Родзинкою ж масового тест-драйву стали переможець цьогорічного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013» - КІА Optima та володар титулу «Співвідношення ціна/якість» - КІА Rio. Донеччани завзято тестували автомобілі.

Один із найактивніших «пілотів» – Ігор, 27 років, із знанням справи прокоментував свій тест-драйв КІА Sorento: «Я чув дуже багато гарних відгуків про дану модель і давно чекав нагоди протестувати Sorento. Сьогодні переконався: друзі казали правду. Автомобіль дуже динамічний, потужний, з високим кліренсом, саме для наших доріг, і що вразило найбільше – так це ціла низка корисних опцій, які гарантують комфортну їзду».

Окрім тест-драйвів КІА Драйв Тур в Донецьку приємно вражав і насиченою розважальною програмою. В рамках заходу на всіх гостей чекав автомобільний боді-арт, футбольний фрістайл, виступи артистів, конкурси, вікторини та багато іншого. Від спеки ж донеччани рятувались у фонтанах парку, біля яких вдало розмістився сам захід.

Нагадаємо, торік КІА Драйв Тур оминув Донецьк, тому цьогоріч охочих випробувати автомобілі КІА було надзвичайно багато. Кількість пройдених тест-драйвів наблизилась до позначки 200!Наступними оцінювати високий рівень заходу будуть львів’яни. Вже наступного вікенду, 20 та 21 липня КІА Драйв Тур 2013 завітає до міста Лева. Тож, запрошуємо усіх до парку Культури!

Нагадаємо, всі охочі можуть зареєструватись на тест-драйв в своєму місті за допомогою сторінки КІА на Facebook, і, таким чином, отримати автомобіль без черги. Заходь і зареєструйся тут http://www.facebook.com/kia.ua/app_148201132041847

Слідкуйте за подробицями на сайті  http://www.kia.ua/.
Головний партнер проекту – оливи TOTAL.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com