15.07.2013

КІА Драйв Тур 2013 встановив новий рекорд у Харкові!

Ще не встигли жителі Донецька вгамувати емоції після яскравих тест-драйвів, як Драйв Тур наступного дня, 14 липня 2013 року, на повній потужності стартував у Харкові.

Харків’яни виявились надзвичайно вдячними та позитивними людьми. КІА Драйв Тур 2013 вони зустріли із не приховуваною радістю та ентузіазмом. До парку ім.Горького, де відбувалось дійство, з’їжджались та сходились люди з усіх куточків Харкова. Їх притягував туди рев двигунів, запальна музика та веселий гомін присутніх.

В першу чергу в око впадав яскравий модельний ряд автомобілів КІА, який виблискував на сонці. Харків’яни мали можливість просто в центрі міста випробувати такі популярні моделі, як КІА cee’d, КІА Soul та КІА Sportage. Більше того, увазі громадськості представили  новинки KIA Sorento та KIA Cerato. Справжній ажіотаж на тест-драйві викликали і переможець цьогорічного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013» - КІА Optima та володар титулу «Співвідношення ціна/якість» - КІА Rio.

Охочих протестувати автомобілів КІА було дуже багато. Харків'яни встановили новий рекорд в рамках заходу: лише за один день, 14 липня 2013 року, було зареєстровано 240 тест-драйвів. Зважаючи, що торік КІА Драйв тур оминув Харків, цього річ харківчани вирішили відірватись на повну.

Нагадаємо, до того своєрідний рекорд було встановлено у Дніпропетровську: 214 тестів автомобілів КІА за один день, 6 липня 2013 року.

Харків'янин Валерій, який чи не найпершим прийшов на тест-драйв, зізнався, що вже має автомобіль КІА Rio, але хоче більший, бо родина зростає. Щоб возити дружину та двох дітей, приглядався до КІА Sorento: «Я, як людина сімейна, шукаю автомобіль, в якому б комфортно почувались всі члени моєї родини. Ціную комфорт, ціную ходові характеристики і, звичайно, економію пального. Sorento – моє наступне авто, сьогодні переконався».

Незабаром і львів’яни переконаються у тому, що КІА – це правильний вибір. Наступним містом, куди прямує КІА Драйв Тур стане Львів. Чекаємо на вас 20 та 21 липня в парку Культури!Щоб не стояти у чергах, зареєструватись на тест-драйв можна вже зараз за допомогою сторінки КІА у Фейсбук http://www.facebook.com/kia.ua/app_148201132041847

Окрім знайомства із яскравими представниками модельного ряду КІА, на всіх присутніх у Львові чекатимуть: яскраві тест-драйви, автомобільний боді-арт, футбольний фрістайл, виступи артистів, конкурси, вікторини та багато іншого.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com