16.07.2013

Кращого водія України 2013 вибирали в Одесі

4-ий практичний етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий водій України 2013» на вихідних прийняла Одеса, визначивши ще 2-х фіналістів, які змагатимуться за звання кращого, а також головний подарунок - автомобіль ЗАЗ VIDA.

0

Конкурс «Кращий водій України 2013» досяг екватора! 4 міста пройдено, 8 фіналістів визначено. 13 липня своїх фіналістів визначила Одеса. Змагання серед 20 претендентів на титул кращого водія було «гарячим», чому сприяло не тільки спекотне південне сонце. Адже результати учасників у кожному із заїздів іноді відрізнялися долями секунд. Атмосфера суперництва і напруженості все ж не завадила їм показати вищий клас їзди – водії обох груп змагалися впевнено та з мінімальною кількістю порушень. Єдина дівчина – Марта Ярошик – щоб взяти участь в одеському заїзді приїхала спеціально зі Львова. Дівчина не змогла взяти участь раніше у рідному місті, але вирішила ні за що не упускати шанс стати власником нового автомобіля ЗАЗ VIDA. Приїхавши на змагання до Одеси, вона показала відмінний водійські здібності і далеко не останній результат.

0

1-им фіналістом одеського практичного етапу конкурсу «Кращий водій України 2013» заслужено став одесит Олександр Барзик – минулорічний фіналіст конкурсу, якому на фіналі в Києві не вистачило лічених балів до перемоги. За словами Олександра, щоб успішно пройти всі вправи, потрібно, перш за все, не нервувати і зберігати холоднокровність. Хоча й визнає, що це дуже непросто, враховуючи хороший рівень підготовки суперників. У другому заїзді переміг житомирянин Андрій Труфаненко. Цей учасник уже змагався у нинішньому році в Києві, де показав прекрасний результат, але став другим. «Змагатися в Одесі було важчим – говорить Андрій Труфаненко, – вправи хоч і непрості, але найскладнішим стали суперники, які дійсно дуже вмілі водії!» Тепер Андрій знову поїде до столиці, але вже у якості фіналіста. Фінал конкурсу відбудеться 15 вересня на головному автомобільному святі країни Столичному Автошоу. Тут і визначитися наймайстерніший автомобіліст, який отримає гідне звання кращого водія України 2013. І найголовніше, переможець конкурсу стане володарем нового автомобіля ЗАЗ VIDA від головного партнера конкурсу – Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» – офіційного дистриб'ютора автомобілів ЗАЗ в Україні.

0

Попереду ще 4 міста-мільйонники – Запоріжжя, Дніпропетровськ, Донецьк і Харків. У кожному із міст беруть участь по 20 водіїв, які попередньо зареєструвалися для участі, відповівши правильно на запитання конкурсної анкети. До речі, в Одесі понад 50% зареєстрованих відповіли правильно на всі питання! Крім того 2 учасники – «джокери» – відбираються для участі прямо в день проведення конкурсу серед відвідувачів заходу.

Зовсім скоро своїх фіналістів визначить «батьківщина» автомобілів ЗАЗ – Запоріжжя (27 липня, за підтримки офіційного дилера ЗАЗ ТОВ "Запоріжжя-Авто" на території ТЦ «Амстор» вул. Новокузнецька, 41). Участь може взяти кожен, незалежно від місця проживання! У кожному з міст – розважальна програма для великих і малих відвідувачів свята – з подарунками та солодощами. До того ж, паралельно з конкурсом проходить «народний тест-драйв», у ході якого можна протестувати будь-який з автомобілів модельної лінійки ЗАЗ – VIDA, Forza, Lanos, Sens, Lanos Pick-up.

Не пропустіть автомобільне свято у своєму місті! Беріть участь, перемагайте, отримуйте позитивний заряд емоцій разом з конкурсом «Кращий водій України 2013» та ЗАЗ!

Більше інформації про конкурс «Кращий водій України 2013» та офіційні умови на сайтах www.zaz.ua та www.autocentre.ua

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01

Додатково

Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні. З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» це розвинена мережа дилерських центрів, що налічує понад 150 сервісних станцій і автосалонів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якому куточку України.