17.07.2013

48 вантажних автомобілів ТАТА поповнили автопарк крупного українського дистриб’ютора

0

У червні 2013 року на дилерському підприємстві «Таврія-Авто», яке входить до групи компаній корпорації «УкрАВТО», було продано 48 вантажних автомобілів ТАТА LPT 613. Вантажівки придбала компанія «Партнер Дистриб’юшн» крупний національний  холдинг, який займає одне з провідних місць на ринку дистрибуції FMCG України.

«Партнер Дистриб’юшн» об'єднує у своїй структурі декілька дистриб'юторських підприємств, що покривають більшу частину території України. Всі підприємства, що входять в структуру компанії, є лідерами дистрибуційного бізнесу в своїх регіонах. Придбані вантажні авто ТАТА LPT 613 поповнять парк клієнта, що уже налічує близько 500 авто, та здійснюватимуть дистрибуцію товарів до торгових точок у Криму та Львівській області.

ТАТА LPT 613 – одна із найбільш популярних в модельному ряді ТАТА. Авто представляє собою легкотонажну низькорамну вантажівку з кабіною безкапотного компонування, на яку, в залежності від потреб клієнта, встановлюються різні модифікації додаткового обладнання. На сьогоднішній день легкотонажні вантажівки ТАТА (автомобілі для дистрибуції – такі як борт, промтоварний, ізотермічний) – № 1 з продажу в сегменті вантажівок загальною масою від 3,6 до 8 т. Модель характеризується відмінними  споживчими якостями, надійністю і довговічністю. 48 вантажівок – крупна партія для придбання одним із лідерів ринку дистрибуції в Україні.

0

Це ще раз свідчить на користь автомобілів ТАТА як перевірених часом та досвідом споживчої експлуатації авто – надійних, економічних та ефективних, що є кращими у своєму класі.

Гарантійний термін експлуатації на автомобілі ТАТА LPT 613 складає 2 роки або 100 000 км пробігу. Сервісне обслуговування здійснюється на всій території Україні.

Детальна інформація про моделі ТАТА – на сайті www.bus-truck.com.ua,  а також за телефоном гарячої лінії 0 800 501 752.

Довідка

Дистриб'юторська компанія Юніверсал Моторз Груп, яка входить до групи компаній корпорації УкрАВТО, є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів TATA, JAC, автобусів I-VAN і ЗАЗ,  і працює в сегменті вантажних автомобілів і пасажирських автобусів, здійснюючи продаж комерційної техніки, та її повне сервісне обслуговування. Дилерські центри компанії знаходяться у всіх куточках України і пропонують повний спектр послуг з продажу, обслуговування і супроводу клієнтів.