18.07.2013

Львів чекає на КІА Драйв Тур 2013!

Вже найближчого вікенду, 20 і 21 липня 2013 року, КІА Драйв Тур вирушить у західному напрямку. Останніми в цьому році захід зустрічатимуть львів’яни, які із нетерпінням чекають поки свято тест-драйвів захопить їхнє місто!

Грандіозна хода КІА Драйв Туру 2013 наближається до фінішної прямої: Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк та Харків вже відчули ритм феєричного заходу від компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні. Завершальний акорд чекає на Львів.

20 і 21 липня 2013 року місто Лева прийматиме Драйв тур у парку Культури. З 11.00 год. і до 20.00 год. всі гості зможуть нон-стоп тестувати автомобілі КІА та розважатись із родиною та друзями.

До уваги шановної львівської публіки будуть запропоновані такі популярні моделі KIA, як cee’d, Soul та Sportage. Взяти на тест-драйв також можна буде останні новинки KIA Sorento та KIA Cerato. А ще всі охочі матимуть шанс у русі випробувати переможця цьогорічного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013» - КІА Optima та володаря титулу «Співвідношення ціна/якість» - КІА Rio.

До слова, у Львова є всі шанси побити рекорд Харкова. Нагадаємо, минулої неділі, 14 липня, саме у Харкові відбулась рекордна за 5 років існування КІА Драйв Туру, кількість тест-драйвів: за один день – 240 реєстрацій! Тож львів’яни, тестуйте автомобілі КІА із задоволенням та сягайте нових вершин, аби наступного року міста, де проходитиме КІА Драйв Тур, рівнялись саме на Львів.

Записатись на тест-драйв можна вже зараз за допомогою сторінки КІА на Facebook:  реєструйтесь тут http://www.facebook.com/kia.ua/app_148201132041847  і приходьте на тест-драйв без черги!

Також в рамках заходу на всіх гостей КІА Драйв Туру у Львові чекатиме насичена розважальна програма: автомобільний боді-арт, футбольний фрістайл, виступи артистів, конкурси, вікторини та багато іншого.

Чекаємо на Вас 20 і 21 липня у місті Лева в парку Культури! Приходьте із друзями та родиною! Цікаві вихідні та гарний настрій гарантовано!
Головний партнер проекту – оливи TOTAL.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
 _________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com