18.07.2013

Полювання на яскравий КІА Cerato у Києві триває!

Завтра харизматичний Cerato, в яскравому світодіодному освітленні, вже вдруге здійснить проїзд кам’яними джунглями столиці і у вас є шанс його вполювати та взяти участь у розіграші призів!

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, дарує усім шукачам пригод чудову можливість весело провести час у компанії із новим КІА Cerato. Взяти участь в  Акції «КІА Cerato – твоя яскрава харизма» може кожен, хто вполює автомобіль у вечірній час в мегаполісі, сфотографується із ним та викладе фото на сторінці КІА на Facebook.

Акція триває три періоди поспіль і за результатами першого проїзду, який відбувся із 12 по 14 липня 2013 року, троє мисливців вже виграли незабутні подарунки: 2 квитки на концерт Селени Гомез в Києві (21.09.2013), Сертифікат на вечерю на двох осіб у заміській резиденції «KIDEV» та сонячні окуляри «Ray Ban»!

Опинитись на місці переможців можете саме Ви! Акція «КІА Cerato – твоя яскрава харизма» триває ще два періоди: з 19.07.2013 р. по 21.07.13 р. та з 26.07.13 р. по 28.07.13 р. Новий КІА Cerato в яскравому світодіодному освітленні колеситиме Києвом з 22.00 год. і до 00.00 год. по п’ятницях і суботах, та з 20.30 год. до 23.00 год. по неділях, і зупинятиметься біля найулюбленіших осередків дозвілля столичної молоді: нічних клубів, торгівельних центрів та кінотеатрів.

В кожній із локацій КІА Cerato проведе не більше півгодини, тож треба поспішати, щоб встигнути зробити із ним фотографію.Завдання дуже просте: знайти автомобіль у зазначені періоди, сфотографуватись поруч із ним, лайкнути сторінку КІА на Facebook http://www.facebook.com/kia.ua/app_448952861833126, заповнити анкету у спеціальному розділі на сторінці та викласти там своє фото не пізніше, ніж до 12.00 год. наступного в даному періоді понеділка.

Далі – питання фортуни! Кожного наступного понеділка о 12.00 год. випадковим чином обиратимуться 3 щасливчики, які отримають чудові подарунки за свої фотографії! Серед призів, в залежності від періоду Акції, 2 квитки на концерти в Києві: гурту «Deep Purple» (12.10.2013) та гурту «Scorpions» (07.11.2013).

Також в Акції «КІА Cerato – твоя яскрава харизма» маєте шанс виграти Сертифікат на вечерю на двох осіб у заміській резиденції «KIDEV» або сонячні окуляри «Ray Ban»!За подробицями слідкуйте на сайті kia.ua та на сторінці КІА у Фейсбук http://www.facebook.com/kia.ua. До слова, саме на Фейсбуці на вас щотижня чекатимуть підказки із маршрутами проїзду прикрашеного світодіодами КІА Cerato. Яскравих Вам емоцій!

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com