22.07.2013

КІА Драйв Тур 2013 феєрично фінішував у Львові із черговим рекордом!

КІА Драйв Тур обійшов Одесу, Дніпропетровськ, Донецьк і Харків. Фінальний акорд захід відіграв в мальовничому місті Лева, де за два дні відбулось 460 тест-драйвів.

20 і 21 липня 2013 року у Львові, в парку Культури ім.Б.Хмельницького, відбувся грандіозний і масовий тест-драйв автомобілів КІА, який супроводжувався музикою, танцями, виступами артистів та конкурсами. Усе це разом називається КІА Драйв тур, який вже 5 років поспіль крокує містами України.

У Львові КІА Драйв Тур в останнє проходив у 2011 році, тож львів’яни неабияк зраділи нагоді знову відвідати свято тест-драйвів у своєму місті. Надзвичайно гостинні жителі міста  не хотіли відпускати КІА Драйв Тур. Тест-драйви та розваги тривали нон-стоп із 11.00 до 20.00!

Львів’яни завзято цікавились переможцем цьогорічного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013» - КІА Optima та володарем титулу «Співвідношення ціна/якість» - КІА Rio. Не мали перепочинку від тест-драйвів і новинки модельного ряду: KIA Sorento та KIA Cerato. Так само із не приховуваним інтересом львів’яни знайомились із популярними моделями: КІА cee’d, КІА Soul та КІА Sportage.

Корінний львів’янин Роман, 28 років, до заходу готувався. Прийшов протестувати KIA cee’d та KIA Cerato. Каже, за покликом серця шукає автомобіль спортивний та стрімкий: «Я дуже чекав на КІА Драйв Тур у Львові, бо саме готуюсь купувати своє перше авто. Пригледів КІА Cerato – дизайн розкішний і 130 коней – те, що потрібно. Але тепер вагаюсь між ним і КІА cee’d, бо сів за кермо і він наче під мене створений!».

Цьогоріч серед міст-учасників не на жарт розпалилось змагання із кількості пройдених тест-драйвів. Першим темп задав Дніпропетровськ. Там, 6 липня, відбулось 214 тестів автомобілів КІА. Всього ж за два дні, жителі Дніпропетровська майже 400 разів випробували авто. Вже за тиждень даний рекорд побив Харків: за один день, 14 липня, харків’яни провели 240 тест-драйвів.

Втім Львів розставив усі крапки над і. Там, лише за один день, 21 липня, відбулось 324 тести, а всього протягом вікенду кількість реєстрацій сягнула 460! Такого ще не було за всю 5-річну історію проведення КІА Драйв туру в Україні!

Таким чином, за результатами усіх 5 міст, було проведено більше 1400 тест-драйвів! Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, щиро вдячна усім, хто підтримав КІА Драйв Тур 2013 і  хто так завзято та активно тестував автомобілі КІА.Наступне свято тест-драйвів та нові рекорди – попереду!

Головний партнер проекту – оливи TOTAL.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
 _________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com