23.07.2013

КІА Драйв Тур 2013 започаткував нову моду на автомобільний боді-арт!

Учасники Драйв Туру, що вже протягом 5 років проходить в різних містах України, із задоволенням підтримали ідею власноруч розмальовувати автомобілі КІА. Тим паче, що за це ще й винагороджували призами.

КІА Драйв Тур 2013, який щойно завершив свою грандіозну ходу Україною, відвідавши Одесу, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків та Львів, започаткував нову моду серед автовласників. Цього річ окрім власне тестів автомобілів захід запропонував своїм гостям на день перетворитись на художників. Полотно – автомобіль КІА. Зробити із нього шедевр мистецтва можна було за допомогою фарб, наклейок та стрічок.

Творчі власники автомобілів КІА в Одесі, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові та Львові  ідею підхопили і втілили у життя.Зокрема в Харкові, де КІА Драйв Тур проходив 14 липня 2013 року, боротьба за перемогу у конкурсі найкращого боді-арту для авто була найзапеклішою. Учасники мали фантазувати в межах заданої теми. Влітку вирішили не вигадувати велосипед і малювати на тему відпочинку.

Відкритими до експериментів виявились зокрема власники KIA Cerato, KIA Sorento, KIA cee’d, KIA Rio та KIA Sportage. З легкої руки новоспечених художників на автомобілях з’являлись морські хвилі з дельфінами та піщані бархани із верблюдами. Словом, хто як уявляє собі відпочинок.

Наймолодші художники взагалі виявились прихильниками мінімалізму. Вони малювали просто руками і залишали на кузові автомобіля відбитки своїх маленьких долонь.Старання учасників виявились не даремними. Усі, хто брав участь у конкурсі автомобільного боді-арту були нагороджені подарунками від головного партнера КІА Драйв Туру 2013 – олив TOTAL, а переможець отримав можливість стати VIP-гостем на Столичному Автошоу, яке відбудеться 14 і 15 вересня 2013 року і відзначатиме своє 10-річчя.

Нагадаємо, в цьому році в рамках КІА Драйв Тур було встановлено рекорд за увесь час існування заходу. 20 і 21 липня 2013 року його встановили житель Львова. Лише за один день вони провели 324 тест-драйви, а всього за вікенд їх було 460!Таким чином, за результатами усіх 5 міст, проведено більше 1400 випробувань автомобілів КІА!

Усі охочі із задоволенням тестували новинки KIA Sorento та KIA Cerato, переможця цьогорічного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013» - КІА Optima та володаря титулу «Співвідношення ціна/якість» - КІА Rio, а також такі популярні моделі, як КІА cee’d, КІА Soul та КІА Sportage.

Довідка
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com

Про компанію TOTAL
TOTAL – одна з найбільших енергетичних груп у світі, французьким підприємством і п'ятою за величиною інтегрованою нафтогазової компанією в світі*. TOTAL здійснює свою діяльність в більш ніж 130 країнах світу на п'яти континентах. Діяльність TOTAL охоплює весь ланцюжок нафтогазової промисловості: • Розвідка, розробка і видобуток родовищ нафти та природного газу. А також робота у вугільній промисловості, виробництві електроенергії та пошуку альтернативних джерел енергії. • Переробка, очищення та транспортування, маркетинг нафтопродуктів.• Виробництво хімічної продукції світового класу: добрива та спеціальні продукти для різних галузей промисловості
* з точки зору капіталізації ринку на 31 грудня 2008 року.
Веб-сайт - www.total.ua