25.07.2013

Новий КІА Cerato стає доступнішим!

Літня спека плавить ціни на автомобілі, навіть на найновіші! Новий КІА Cerato, який тільки на початку року був представлений в Україні, дешевшає. Відтепер моделі 2013 р.в. доступніші на суму до 6500 грн*.

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, оголошує нові, знижені ціни на КІА Cerato 2013 р.в. В залежності від комплектації вартість автомобіля стартує із позначки від 164 000 грн. із ПДВ.

Поспішайте: стати власником третього покоління славнозвісного седану за привабливою ціною Ви можете до кінця літа. Акція триває до 31.08.2013.

Дизайн нового КІА Cerato розробляв легендарний Пітер Шрайер. Тож зараз автомобіль вирізняється більш елегантним профілем та футуристичним стилем. КІА Cerato має розширену колісну базу і є ширшим та нижчим за попередню модель, що надає йому характерних спортивних рис. В Україні КІА Cerato доступний у трьох комплектаціях (base, mid та top).

Із моменту презентації, у лютому 2013 року, КІА Cerato встиг вразити українців не лише своїм дизайном, але й покращеними технічними характеристиками та комплектаціями. Зокрема в новому КІА Cerato, вдосконалена підвіска та покращена трансмісія.

Заступник Генерального директора із продажів автомобілів компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», Олег Макарчук наголосив: «Автомобіль оснащено низкою електронних помічників  для водія. В залежності від комплектації до систем активного захисту належать ESC (електронна систему контролю стійкості), HAC (система допомоги при рушанні на підйомі) та VSM (система управління стійкістю автомобіля), що допомагає водію тримати автомобіль під контролем, особливо на дорогах із мокрими та сухими ділянками.»

Також, в залежності від комплектації, новий КІА Cerato може бути укомплектовано чотирма подушками безпеки та двома шторками безпеки.В Україні KIA Cerato третього покоління пропонується із двома типами бензинових двигунів, об’ємом 1,6 та 2,0 літри і потужністю 130 та 161 к.с відповідно. Нові ціни на автомобіль стартуватимуть від 164 000 грн із ПДВ.

Ціни станом на 23.07.2013 з ПДВ. Станом на 23.07.2013 ціни на KIA Cerato в залежності від комплектації стартують від 164 000 грн. з ПДВ. *Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Cerato 2013 р.в., конкретний розмір зменшення залежить від комплектації. Сума знижки на КІА Cerato 2013 р.в. в комплектації: base 1,6 МТ – 6560 грн.з ПДВ, mid 1,6 МТ – 6560 грн. з ПДВ,mid 1,6 АТ – 5740 грн. з ПДВ, top 1,6 АТ – 5740 грн.. з ПДВ, top 2,0 АТ- 6560 грн. з ПДВ.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com