25.07.2013

Яскравий КІА Cerato вирушає у заключний проїзд Києвом!

Вже завтра новий КІА Cerato, прикрашений світодіодами, здійснить свою заключну поїздку вечірнім Києвом у рамках Акції «КІА Cerato – твоя яскрава харизма». Хто ще не сфотографувався із цим красенем має всі шанси встигнути. Більше того, попереду ще один розіграш призів.

Харизматичний КІА Cerato, який вже два періоди поспіль, із п’ятниці по неділю, роз’їжджає вечірньою столицею, приємно здивував та порадував сотні людей, а шістьох із них ощасливив яскравими подарунками.

За результатами другого проїзду автомобіля, із 19.07.13 по 21.07.13, в Акції «КІА Cerato – твоя яскрава харизма» визначилось ще троє призерів. На них чекають квитки на концерт гурту Deep Purple, сертифікат на вечерю на двох осіб у заміській резиденції «KIDEV» та сонячні окуляри «Ray Ban»! Вітаємо спраглих до пригод переможців, які не упустили можливості взяти участь в Акції і перемога сама обрала їх за це.

Попереду заключний проїзд, із 26.07.13 по 28.07.13, який не можна пропустити. Новий КІА Cerato в яскравому світодіодному освітленні колеситиме Києвом з 22.00 год. і до 00.00 год. у п’ятницю та суботу, та з 20.30 год. до 23.00 год. у неділю, і зупинятиметься біля найулюбленіших осередків дозвілля столичної молоді: нічних клубів, торгівельних центрів та кінотеатрів. В кожній із локацій КІА Cerato проведе не більше півгодини, тож треба поспішати, щоб встигнути зробити із ним фотографію.

Взяти участь в  Акції «КІА Cerato – твоя яскрава харизма» може кожен! Завдання дуже просте: знайти автомобіль у зазначені періоди, сфотографуватись поруч із ним, лайкнути сторінку КІА на Facebook http://www.facebook.com/kia.ua/app_448952861833126, заповнити анкету у спеціальному розділі на сторінці та викласти там своє фото не пізніше, ніж до 12.00 год. понеділка.

Вже наступного понеділка, 29.07.2013, о 12.00 год. випадковим чином обиратимуться 3 щасливчики, які отримають чудові подарунки за свої фотографії!Серед призів, які будуть розіграні за результатами заключного проїзду КІА Cerato: 2 квитки на концерт гурту «Scorpions» (07.11.2013) в Києві, Сертифікат на вечерю на двох осіб у заміській резиденції «KIDEV» та сонячні окуляри «Ray Ban»!За подробицями слідкуйте на сайті kia.ua та на сторінці КІА у Фейсбук http://www.facebook.com/kia.ua.

До слова, саме на Фейсбуці на вас чекатимуть підказки із маршрутами проїзду прикрашеного світодіодами КІА Cerato. Яскравих Вам емоцій!

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
 _________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com