29.07.2013

Конкурс «Кращий водій України 2013» приймало Запоріжжя

Ще одне прекрасне українське місто – і ще 2 претенденти на титул кращого автомобіліста країни! 5-ий практичний етап всеукраїнського конкурсу «Кращий водій України 2013» пройшов на батьківщині автомобілів ЗАЗ – у Запоріжжі.

0

27 липня за підтримки офіційного дилера ЗАЗ ТОВ «Запоріжжя-Авто» на території ТЦ «Амстор» у боротьбі за першість зійшлися 20 претендентів на титул кращого автомобіліста країни. Змагання вийшло дійсно жорстким! Учасники заїздів відкрито нервували. Ще б пак! Адже торік саме учасник, який виграв запорізький етап, переміг у фіналі – став кращим водієм країни 2012 року і отримав у подарунок новий автомобіль ЗАЗ VIDA. До того ж, цього року взяти участь у конкурсі в Запоріжжі з'їхалися серйозно налаштовані претенденти з інших міст України – Києва, Харкова, Дніпропетровська і Донецька, які продемонстрували відмінний клас їзди.

Пристрасті розпалилися, і вже на першому завданні першого заїзду четверо учасників помилилися з траєкторією, внаслідок чого, згідно з правилами змагань, отримали лише по одному балу. За результатами першого заїзду вдруге за всю історію проведення конкурсу знадобилася додаткова 4-та вправа, щоб визначити першого фіналіста. Адже два учасники – Роман Мамай та Віталій Профатило – йшли нога в ногу і набрали однакову кількість балів за сумою 3-х основних вправ. У вирішальній вправі Віталій допустив помилку, збивши фішку. У результаті першим фіналістом від Запоріжжя став Роман Мамай. «Переміг, напевно, завдяки професіоналізму і рокам практики. – Коментує свій успіх Роман. – Хоча боротьба була серйозною, і всі учасники від'їздили дуже гідно».

0

У другому пообідньому заїзді учасники були обережнішими – помилок стало менше. Впевненим переможцем і другим фіналістом від Запоріжжя став торішній фіналіст Дмитро Звягін, який показав ідеальний результат – 30 балів з 30 можливих – просто не залишивши шансів іншим учасникам! До речі, Дмитро став учасником заїзду як «джокер» – зареєструвавшись і відповівши правильно на всі запитання конкурсної анкети прямо у день проведення заходу в Запоріжжі.

Фінал конкурсу відбудеться 15 вересня на головному автомобільному святі країни – Столичному Автошоу. Тут і визначитися найуміліший автомобіліст, який отримає гідне звання кращого водія України 2013. І найголовніше, переможець конкурсу стане володарем гідного подарунка – нового автомобіля ЗАЗ VIDA від головного партнера конкурсу – Філії «АвтоЗАЗ-сервіс».

0Конкурс «Кращий водій України 2013» пройде ще у 3 містах! Зовсім скоро своїх фіналістів визначить Дніпропетровськ (3 серпня, територія ПАТ «Дніпропетровськ-Авто», пр. Праці, 16). Участь може взяти кожен, незалежно від місця проживання! Паралельно з конкурсом проходить «народний тест-драйв», у ході якого можна протестувати будь-який з автомобілів модельної лінійки ЗАЗ – VIDA, Forza, Lanos, Sens, Lanos Pick-up. Так, у Запоріжжі всі переваги автомобілів вітчизняного бренду випробували понад 130 автомобілістів. Також у кожному з міст – захоплююча програма для великих і маленьких відвідувачів свята – з подарунками, солодощами і просто хорошим настроєм!

Приходьте на автомобільне свято від ЗАЗ у своєму місті! Беріть участь, перемагайте, отримаєте позитивний заряд емоцій разом з конкурсом «Кращий водій України 2013»!

Більше інформації про конкурс «Кращий водій України 2013» та офіційні умови на сайтах www.zaz.ua та www.autocentre.ua

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01