30.07.2013

Розпочато співробітництво СК «ГАРАНТ-АВТО» з Українською Вітроенергетичною Асоціацією

Один з найбільших гравців українського ринку ризикового страхування, компанія «ГАРАНТ-АВТО», нещодавно розпочала співпрацю з Всеукраїнською громадською організацією «Українська вітроенергетична асоціація» (УВЕА). Страховик почав першим в Україні надавати послуги страхування компаніям, які займаються виробництвом і введенням в експлуатацію вітроенергетичних установок.

Вітроенергетика на даний момент одна з галузей, що бурхливо розвиваються по всьому світу, і наша країна не є винятком. Не потрібно зайвий раз говорити про екологічну складову практично невичерпної енергії вітру. З іншого боку, монтаж вітрових електростанцій пов'язаний з деякими труднощами технічного і економічного характеру, що сповільнюють поширення вітроенергетики, і зрозуміло, що можуть виникати ризики. У зв'язку з цим, а також для підтримки розвитку цієї галузі, «ГАРАНТ-АВТО» вже більше півроку надає страховий захист за комплексом ризиків на об'єктах, які будуються в ряді регіонів України.

Співпраця з УЕВА дозволить «ГАРАНТ-АВТО» забезпечити страховий захист для підприємств у галузі відновлюваної енергетики таких ризиків, як страхування вантажів (обладнання, що транспортується до локації (місця збірки) самої вітростанції), будівельно-монтажних ризиків, включаючи період технічного обслуговування об'єкта, страхування відповідальності за шкоду заподіяну майну, життю/здоров'ю третіх осіб та страхування фінансових ризиків.

Детальну інформацію про страхову компанію «ГАРАНТ-АВТО», її діяльність, а також про страхові продукти для фізичних осіб і корпоративних клієнтів, можна дізнатися в найближчому відділенні страхової компанії. Контакти та карта мережі доступна на корпоративному сайті www.garant-auto.ua, або на сторінці-візитці в соціальній мережі http://www.facebook.com/garantauto.ua.

СК «ГАРАНТ-АВТО» є одним з провідних гравців ринку страхових послуг в Україні. Компанія буда заснована в Києві в 1992 році і на сьогодні надає послуги страхування для юридичних та фізичних осіб. Загальна сума відшкодувань, що були виплачені ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» протягом 2012 року склала понад 112 546 тыс. грн. Щодня компанія виплачує приблизно 400 тис.грн., або близько 2,1 – 2,5 млн. грн. щотижня.

ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» займає провідні позиції в автомобільному страхуванні КАСКО та ОСЦПВ, займаючи одну з провідних позицій за числом отриманих платежів та виплачених відшкодувань. На сьогодні, автомобільне страхування займає значну долю страхового портфелю компанії «ГАРАНТ-АВТО». Також активно розвиваються і інші види страхування, зокрема добровільне медичне страхування, страхування будівельно-монтажних ризиків і т.ін.

Українська вітроенергетична асоціація (УВЕА) - це Всеукраїнська неурядова та неприбуткова асоціація, метою якої є просування вітроенергетичних технологій та захист інтересів вітроенергетичного сектору на національному та міжнародному рівнях. З моменту свого створення, навесні 2008, асоціація направила свою діяльність на широкомасштабний розвиток вітроенергетики в Україні, залучення середнього та малого бізнесу в даний процес. УВЕА пропагує вітроенергетику як екологічно дружнє та чисте від СО2 викидів, джерело виробництва для українських споживачів.