16.02.2011

За кермо ЗАЗ Forza! Під гаслом «Сила емоцій – вперед до нових звершень!»

За кермо ЗАЗ Forza!

Під гаслом «Сила емоцій – вперед до нових звершень!»

«Сила!», «Рух!», «Вперед!» - саме так у перекладі з італійського звучить назва принципово нового красеня-автомобіля, який презентували 17 лютого на Запорізькому автомобільному заводі! Довгоочікувана прем'єра співпала з початком продажів новинки в мережі офіційного дистриб'ютора компанії «АвтоЗАЗ-сервіс». Нова модель поповнила лінійку автомобілів ЗАЗ, які протягом багатьох років залишаються найпопулярнішими і найбільш затребуваними серед споживачів завдяки перевіреній надійності та доступній ціні.

ЗАЗ Forza у кузові хетчбек з’явиться у мережі «АвтоЗАЗ-сервіс», а відтак і на дорогах України у другому півріччі 2011 року. А спробувати себе за кермом а/м у кузові седан і відчути «силу емоцій» можна вже зараз!

Новий яскравий дизайн

Вітчизняний новачок ЗАЗ Forza, серійне виробництво якого стартувало цього ж дня,  виявився яскравим не лише за назвою - стильний свіжий дизайн від італійського ательє Torino Design відчувається у кожній деталі. Кольорова гама автомобіля, інтер’єр та екстер’єр порадує навіть найвибагливіших споживачів, адже благородні риси Forza помітні з першого погляду.

При більш детальному вивченні до переваг ЗАЗ Forza необхідно віднести: потужний двигун (109 к.с.) австрійської розробки ACTECO, що відповідає стандарту Євро-4, досить широкий набір опцій як для автомобіля бюджетного сегменту, конкурентна ціна.

Функціональність

Тепер детально. Двигун автомобіля  ЗАЗ Forza - 16-тиклапанний бензиновий силовий агрегат об’ємом 1497 куб.см. з витратами 7,2 л/100 км у змішаному циклі, 5,8 л/100 км – заміському, 9,7 л/100 км – міському. Серце моделі агрегатується з п’ятиступеневою механічною трансмісією та   забезпечує пристойну динаміку. Передня підвіска – незалежний Mc Pherson -  та задня -  напівзалежна з пружинами-амортизаторами – дають відмінні показники керованості. Максимальний крутний момент   – 140 Нм при 4500 об/хв.   Уже в базовій комплектації наявний гідропідсилювач керма, рульова колонка з регулюванням нахилу та кондиціонер. Авто може сміливо претендувати не лише на гідне місце серед інших залізних коней для сильних чоловічих рук, а й на звання «леді-мобіль» - завдяки легкості та комфорту! Центральний замок з дистанційним управлінням та дистанційне управління відкриванням багажника уже в початковій комплектації – ще один плюс у переліку переваг даного новачка серед однокласників.

Комфорт водія та пасажирів.

Сівши за кермо нового представника бренду ЗАЗ, не можливо не помітити високу якість внутрішньої тканинної оббивки салону, сидінь та зручної панелі приладів, витриманих у класичному стилі. Дійсно новий та комфортний, автомобіль дасть достатньо простору в салоні як у тривалій подорожі, так і під час руху містом. Адже це дозволяє і колісна база машини – 2527 мм, і місткість багажного відсіку – 370 л. До речі, кришка багажника заслуговує окремої уваги, адже відчиняється разом зі склом, що дає можливість перевозити більш габаритні вантажі. Отже, як у родинному гнізді, буде себе почувати не лише молода пара, а і родина з дітьми. Щодо зручності водія та пасажира, то крісла можна налаштувати у відповідності до одного з 4 варіантів, електросклопідіймачі також підвищують рівень комфорту усіх учасників подорожі. За позитив та хороший настрій відповідає аудіосистема з USB портом та програвачем формату mp-3. Про переваги сидінь з електропідігрівом – годі й говорити.

Безпека – уже в базі

Що може бути цінніше в автомобілі, ніж поєднання функціональності та високого рівня безпеки? Тільки наявність і того, й іншого  - але за доступною ціною. Вартість найскромнішої комплектації ЗАЗ Forza складає 79 900 грн. Але уже в базовій версії є подушка безпеки водія, сигналізація, іммобілайзер, а у конструкції кузова – високоміцні балки бокових дверей, що, безперечно, зіграють свою роль у збереженні життя та здоров’я пасажирів під час непередбачених обставин. У більш дорогій комплектації доступні дві подушки безпеки, ABS и EBD. Крім того, про малу відстань до об’єктів під час паркування вчасно повідомить задній парктронік. А про безпеку заклопотаних автоледі подбає індикатор, що нагадає про користь ременів безпеки на дорозі. Не будуть зайвими як початківцям, так і досвідченим водіям  протитуманні фари, електрокоректор світла фар, дзеркала заднього огляду з електрорегулюванням.

Які ще є аргументи у підтримку нового автомобіля ЗАЗ Forza?!?  Хіба що Ваша посмішка, задоволення від керування та бажання їхати вперед і вперед!

Яскравий дизайн, підвищений рівень безпеки та комфорту, підтримка виробника та дистриб’юторської компанії – чи не це запорука Вашого успішного руху вперед!

За кермом нового ЗАЗ Forza! Під гаслом «Сила емоцій – вперед до нових звершень!»

Довідка про ЗАТ «ЗАЗ»
ЗАТ «Запорізький автомобілебудівний завод» (ЗАТ «ЗАЗ») - єдине в Україні підприємство, що володіє повним циклом виробництва автомобілів. Високий технологічний рівень організації виробництва став основою для плідної співпраці ЗАТ «ЗАЗ» з лідерами світового автомобілебудування: Adam Opel, Daimler AG, GM DAT, ВАЗ, ТАТА, Сhery, КІА. Потужності повномасштабного виробництва ЗАТ «ЗАЗ» перевищують 150 000 авто на рік.
ЗАТ «ЗАЗ» входить до групи підприємств компанії «УкрАВТО». Українська Автомобільна Корпорація - лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник і дистриб'ютор автомобілів, постачальник високоякісних послуг автосервісу.

Довідка про Дистриб'юторську компанію
Історія Філії Української Автомобільної Корпорації «АвтоЗАЗ-сервіс» почалася в 2002 році. Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» є офіційним дистриб'ютором автомобілів ЗАЗ в Україні. Популярність цих автомобілів у нашій країні дозволяє «АвтоЗАЗ-сервіс» зберігати одну з лідируючих позицій на вітчизняному автомобільному ринку. Дилерська мережа компанії є найбільшою в Україні. Персонал компанії - це висококваліфіковані спеціалісти виробничого та адміністративного секторів

Індивідуальний кредит на новинку автомобільного рынку України – ЗАЗ Forza від АСТРА БАНКУ

Перевагою спільної програми кредитування на автомобіль ЗАЗ Forza є безпрецедентно низький для ринку авансовий внесок по кредиту, який складає 10 % від вартості автомобіля. Сподобається автолюбителям низька процентная ставка по кредиту, яка залежить від строку кредитування. Чим менший строк кредитування, то нижча відсоткова ставка: при кредитуванні на строк до року вона складає всього від 8,5 % річних, від року до двох років – 13,5 % річних, від двох до п'яти років – 15,5 % річних, якщо строк кредитувания від п'яти до семи років - ставка складає 16 % річних. Максимальний строк кредитувания – 7 років. Разова комісія складає 2,5 % від суми кредиту. Валюта кредиту – гривня. Аннуітетна схема погашения кредиту допоможе точно розпланувати витрати на весь період обслуговування позики.

Кредит розповсюджується на автомобілі ЗАЗ Forza, представлені в мережі УкрАВТО. Обслуговування клієнта з оформлення кредиту відбувається безпосередньо в автосалоні без відвідин відділення банку. Розгляд заявки на кредит займає від 1,5 години до одного дня.