05.08.2013

Ціну на позашляховик ТАТА Xenon знижено!

Із 25 липня знижено ціну на модель ТАТА Xenon. Віднині стати власником нового позашляховика від відомого у всьому світі автовиробника TATA Motors Ltd можна із відчутною вигодою – 19 910 грн!

0Офіційний дистриб’ютор автомобілів ТАТА в Україні – компанія «Юніверсал Моторз Груп» представляє унікальну цінову пропозицію на модель ТАТА Xenon. Відтепер автомобіль доступний у продажі лише за 160 000 грн, зі знижкою у 19 910 грн!

ТАТА Xenon – повнопривідний пікап, стильний зовнішній вигляд якого поєднує в собі граціозність та активність. ТАТА Xenon оснащений дизельним двигуном DICOR з інтеркулером і безпосереднім уприскуванням палива, об'ємом 2.2 літра та 16-ма клапанами. Такий двигун характеризується економічністю, низьким рівнем шумності та достатньою потужністю. При потужності двигуна в 140 л.с., цей силовий агрегат, традиційно для тих, які працюють на «важкому» паливі, має відмінний показник в 320 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Рульове управління полегшує гідропідсилювач, а за плавність їзди на будь-яких дорогах відповідають передня і задня підвіски: попереду подвійна важільного типу з торсионом, та задня – на традиційних параболічних ресорах. Якщо говорити про вантажопідйомність пікапа, то вона становить 1000 кг, що є більш ніж конкурентним показником серед пікапів-однокласників!

«ТАТА Xenon – достойна альтернатива для тих, хто прагне мати потужний та надійний позашляховик із яскравим дизайном. Нова вигідна ціна на модель та можливість встановлення такого додаткового обладнання, як кунг, бокові і передні захисні дуги, повздовжні релійнги, без сумніву, роблять ТАТА Xenon одним із найфункціональніших та найдоступнішим у своєму класі – коментує Генеральний директор «Юніверсал Моторз Груп» Андрій Шпак.

0Гарантійний термін експлуатації на автомобілі ТАТА Xenon складає 2 роки або 100 000 км пробігу. Сервісне обслуговування здійснюється на всій території Україні.

Унікальна цінова пропозиція на модель ТАТА Xenon діятиме до 30 вересня 2013 року у дилерській мережі «Юніверсал Моторз Груп».

Поспішайте стати власником стильного позашляховика ТАТА Xenon за максимально доступною ціною!

Довідка

Дистриб'юторська компанія «Юніверсал Моторз Груп», яка входить до групи компаній корпорації УкрАВТО, є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів TATA, JAC, автобусів I-VAN і ЗАЗ,  і працює в сегменті вантажних автомобілів і пасажирських автобусів, здійснюючи продаж комерційної техніки, та її повне сервісне обслуговування. Дилерські центри компанії знаходяться у всіх куточках України і пропонують повний спектр послуг з продажу, обслуговування і супроводу клієнтів.