19.08.2013

На Франкфуртському Автосалоні КІА представить абсолютно Новий Soul та експресивний урбаністичний концепт-кар.

10 вересня 2013 року на Міжнародному Франкфуртському Автосалоні відбудеться європейська прем’єра цілком нового КІА Soul та світова прем’єра урбаністичного концепту КІА у В-сегменті. Також всі відвідувачі заходу зможуть побачити на стенді КІА новий Picanto LPGi та оновлену модель KIA Optima, яка вже зовсім скоро завітає до України.

Абсолютно Новий KІА Soul виконано в оригінальному концептуальному дизайні, що доповнюється покращеною динамікою та низкою економічних двигунів. Стрімкий силует автомобіля, на дизайн якого надихнув концепт-кар KІА Track'ster 2012, демонструє свіжу та зрілу зовнішність, яка при цьому зберігає свою індивідуальність.

"КІА Soul підкорив серця мільйонів покупців по всьому світу, тому для нас було дуже важливо створити нову модель, яка б одночасно відображала традиційні та оригінальні риси, в які і закохуються прихильники КІА,” – розповів Бенні Оуен, віце-президент з маркетингу та планування КІА Motors Europe.

Європейські продажі нового KІА Soul стартуватимуть на початку весни 2014 року.

Ще одна прем’єра КІА на Міжнародному Автосалоні – оновлений автомобіль Optima. Одразу після Франкфурту, новинка завітає до України! Оновлений бізнес-седан відзначається покращеним дизайном, вдосконаленими опціями з безпеки, зручності та комфорту. Зокрема в авто збільшено показники шумоізоляції та зменшено рівень викидів. Приналежність до бізнес класу доводять посилені наголоси на безпеці, зокрема наявність системи старту під гору, системи стабілізації руху, а також датчики відстані.Серед родзинок нового КІА Optima: сенсорне управління бортовим комп’ютером, панорамний люк, вентиляція передніх сидінь та багато іншого.

Українським автолюбителям модель представлять 14-15 вересня 2013 року у рамках Столичного Автошоу.

На Франкфуртському Автосалоні КІА також представить експресивний концепт-кар, що натякає на майбутнього гравця у В-сегменті. Даний концепт відображає прагнення бренду КІА створити ідеальний транспортний засіб для жителів мегаполісів. Його було створено в Європі із урахуванням усіх потреб європейців.

Picanto LPGi (бензин та газ), розроблений у відповідь на зростаючий попит на компактні автомобілі з низькими експлуатаційними витратами, також покажуть у Франкфурті.  Нова модель оснащена спеціальною версією трициліндрового двигуна об’ємом 1 л  Kappa, що має потужність у 67 к.с.

У порівнянні із бензиновою версією, новий Picanto LPGi обіцяє ще більш низькі показники витрати пального.Витрата палива становитиме 5,8 л на 100 км. А у поєднанні із кнопкою запуску двигуна старт-стоп, витрата зменшиться ще до 5,6 л на 100 км.

Новий Picanto LPGi оснащений двома паливними баками - звичайний 35-літровий бензиновий бак має традиційне розташування, а 27-літровий бак під тиском для газу, розміщено під підлогою багажника. Водії мають можливість переключатись з бензину на зріджений газ (і навпаки), просто натиснувши кнопку на приладовій панелі.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com