30.08.2013

У Франкфурті відбудеться європейська прем’єра нового KІА Soul!

Дебют абсолютно нового KІА Soul 2014 року пройде на 65-му Міжнародному Автосалоні у Франкфурті. В наступному ж році авто стане доступним у продажу в Європі та Україні.

Натхненний концепцією KІА Track'ster 2012, новий Soul характеризується оновленою та більш зрілою зовнішністю, в якій, тим не менш, чітко простежуються самобутні риси Soul. Новому автомобілю, що буде показано в європейській специфікації вперше, - притаманні чітко окреслені риси кузова, квадратний силует, високо розташовані задні ліхтарі та впевнена посадка кросовера.

Новий КІА Soul також може похизуватись новим інтер’єром із більш якісними матеріалами та дизайном, що орієнтований на водія.Коли новий Soul надійде у продаж у 2014 році, покупцям на вибір запропонують три кольори для даху автомобіля – чорний, білий та червоний – а також 11 кольорів самого кузова.

Пара автомобілів КІА Soul, що будуть представлені на Франкфуртському Автошоу, також продемонструють нову стильну комплектацію, до якої належать бампер в стилі чорний рояль, бокові звіси, колісні арки та чорний фарбований дах. Нова лінійка аксесуарів КІА Soul покликана максимально задовольнити побажання власників оригінального компактного кросовера.

Серед найбільших технічних змін в новому KIA Soul – адаптація цілком нової платформи на базі останнього KIA сee’d. В результаті, в авто значно покращився комфорт ходу та керованість. Вдосконалення також торкнулись підвіски та жорсткості кузова, що збільшилась на 29%. А шум в салоні був зменшений на, приблизно, 3 децибели.

Нова модель пропонує покупцям збільшену колісну базу, що гарантує більше місця у салоні та у багажнику. Простір для ніг, голови та плечей збільшено для всіх пасажирів, а простір у багажнику виріс на 4%, до 354 літрів.

Екологічні показники для нового КІА Soul також покращені.  Покупці зможуть обирати між двома останніми версіями двигунів КІА: 1,6-літровий бензин та CRDi дизельний, а також між шести-ступеневою механічною та автоматичною коробками передач. Обидва двигуни запозичені у попередньої моделі із вдосконаленими показниками ефективності та зменшення рівня викидів СО2.

КІА Soul буде доступний в Європі з низкою нових опцій комфорту (в залежності від оздоблення): передні та задні світлодіодні ліхтарі,  HID фари, без ключовий доступ до авто, кнопка запуску двигуна, автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль, шкіряне оздоблення  сидінь, вентиляція передніх сидінь, підігрів передніх і задніх сидінь, панорамний дах та підігрів зовнішніх дзеркал.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com