04.09.2013

ЗАЗ на Столичному Автошоу: 150 років історії із минулого у сьогодення

14 – 15 вересня ЗАЗ запросить своїх гостей відвідати експозицію із автомобілями модельного ряду ЗАЗ на Столичному Автошоу. А також стати свідком визначення кращого водія України 2013 року та старту унікального проекту зі встановленням рекорду України!

Цьогоріч Запорізький автомобільний завод святкує 150-річчя із часу свого заснування. Ввійшовши в історію країни як першопроходець вітчизняного машинобудування, він став першим в Україні підприємством, що освоїло виробництво автомобілів малого класу. Першою ластівкою ЗАЗу став легендарний «Запорожець». Протягом 34 років своєї історії з конвеєру автозаводу зійшло близько 3,5 мільйонів "запорожців", що гідно служили своїм власникам.

0Сьогодні ЗАЗ – сучасне вітчизняне підприємство повного циклу високотехнічного виробництва легкових автомобілів з урахуванням кращих світових практик. Модельний ряд ЗАЗ нині представлений моделями у кузовах седан, хетчбек і пікап, які будуть доступні до огляду на експозиції ЗАЗ під час ювілейного 10-го Столичного Автошоу. Так, відвідувачі матимуть змогу оглянути флагманську модель вітчизняного виробника ЗАЗ VIDA, яскравий та сучасний ЗАЗ Forza, народних улюбленців ЗАЗ Lanos та ЗАЗ Sens. Також увазі гостей автошоу буде запропоновано 2 концептуальні рішення від ЗАЗ, виробництво яких планується на вітчизняних потужностях уже наступного року. Це класичний седан ЗАЗ VIDA Facelift – з «оновленим» стильним обличчям, та ЗАЗ VIDA Pick-up – функціональне авто комерційного призначення, яке вперше було представлене на міжнародному Київському автосалоні SIA’2013.

014 вересня, 1-го дня Столичного Автошоу 2013 очікується старт унікального проекту зі встановлення рекорду України – «Встанови автомобільний рекорд України на ЗАЗ VIDA!». Кількаденний проект передбачатиме проїзд навколо України (близько 5 тис.км!) на автомобілі ЗАЗ VIDA без вимкнення двигуна. Це буде найдовший маршрут із увімкненим двигуном, що стане рекордом на території України! Стати учасником «пробігу» всеукраїнського масштабу зможе кожен бажаючий автомобіліст! За результатами попередньої реєстрації на сайті www.zazrecord.com буде відібрано 12 учасників, які долучаться до встановлення унікального рекорду в Україні. ЗАЗ VIDA – якісне та надійне авто вітчизняного виробника ЗАЗ, яке підтвердить свій авторитет!

015 вересня, 2-го дня автомобільного свята столиці, визначиться кращий водій України! Саме в цей день із 11.00 до 16.00 відбуватиметься фінал всеукраїнського конкурсу «Кращий водій України 2013», де визначиться найвправніший автомобіліст. Нагадаємо, що відбіркові практичні етапи конкурсу проходили влітку у 8 найбільших містах України, у кожному з яких визначилися по 2 фіналіста, що показали найкращі результатах у конкурсних вправах фігурного водіння. Серед 16 фіналістів, які вправлятимуться у своїй водійській майстерності на автомобілі ЗАЗ VIDA, і буде визначено кращого! Щасливець, разом із престижним титулом «Кращого водія України 2013», отримає у подарунок автомобіль ЗАЗ VIDA від головного партнера – Філії «АвтоЗАЗ-сервіс». Кращому водію – достойний подарунок! Нагородження переможця відбудеться на головній сцені Столичного Автошоу о 17.00.

Для усіх гостей експозиції ЗАЗ – цікава розважальна програма з подарунками та розвагами для великих і маленьких відвідувачів автомобільного свята.

Запрошуємо всіх відвідувачів Столичного Автошоу 2013 долучитися до автомобільної культури столиці разом із ЗАЗ!

За додатковою інформацією, фото- і відеоматеріалами звертайтеся до відділу реклами та зв'язків із громадськістю Філії «АвтоЗАЗ-сервіс»:

тел.: 0 (44) 201-33-03

e-mail: pr@ukravtozaz.com

Більше інформації про моделі ЗАЗ -  на сайті www.zaz.ua.

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01

Додатково

Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні. З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» - це розвинена мережа дилерських центрів, що налічує понад 150 сервісних станцій і автосалонів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якому куточку України.