06.09.2013

KIA Optima FL та Новий КІА Carens – хедлайнери «Столичного Автошоу 2013»!

Ювілейне, десяте, «Столичне Автошоу» стартуватиме по справді феєрично, адже першими його прем’єрами стануть довгоочікувані новинки від КІА: третє покоління мінівену Carens та оновлений бізнес-седан КІА Optima.

Не встигли ще шпальти українських газет та журналів охолонути від потоку тріумфальних новин про переможця Акції «Автомобіль року в Україні 2013» - КІА Optima, як офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», вже презентує фейсліфтинг моделі.

Оновлений бізнес-седан вирізняється покращеним дизайном, вдосконаленими опціями з безпеки, зручності та комфорту. Зокрема в авто покращено показник шумоізоляції та зменшено рівень викидів СО2. Приналежність до бізнес класу доводять посилена увага на безпеці, зокрема наявність системи старту під гору, системи стабілізації руху, системи контролю за трафіком при виїзді із парковки заднім ходом та багато іншого.

На вибір покупців КІА Optima FL пропонуватиметься із дизельним двигуном об’ємом 1,7 л та механічною коробкою передач, або із бензиновими агрегатами об’ємами 2,0 та 2,4 літри з механікою або автоматом.

Наступний герой «Столичного Автошоу 2013», партнер якого оливи TOTAL, - автомобіль для всієї родини КІА Carens. Його третє покоління було розроблено і спроектовано для задоволення потреб сучасної та активної сім’ї.

Автомобіль створено на абсолютно новій платформі, що забезпечує стильну зовнішність, просторий салон, подовжену колісну базу та семимісну посадку. Новий Carens пропонує широкий вибір опцій, включаючи кондиціонер, аудіосистему, багатофункціональне кермо, круїз -контроль і світлодіодні фари денного світла. Серед родзинок такі опції, як панорамний дах та підігрів керма.

В цьому році третє покоління КІА Сarens було відзначене у славнозвісному конкурсі  ‘red dot’ design awards. Журі оцінили зовнішність та харизму третього покоління моделі і присудили їй почесний титул «Переможець».

Переконатись у правильному виборі експертів ви зможете на власні очі, завітавши на «Столичне Автошоу 2013», 14-15 вересня 2013 року. Чекаємо на вас на стенді КІА!

KIA рекомендує оливи TOTAL!

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com

Столичне Автошоу - 2013 –  щорічне автомобільне свято, яке проходить цього року вдесяте. На Столичному Автошоу - 2013 будуть представлені, як автомобільні бренди, так і банківські й страхові компанії, а також величезна кількість розваг для відвідувачів. Столичне Автошоу - 2012 відвідало близько півмільйона автолюбителів.

Організатор Столичного Автошоу - Українська Автомобільна Корпорація - транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник автомобілів, дистриб'ютор і постачальник високоякісних сервісних послуг; експортер автомобілів у країни СНД і ближнього зарубіжжя.

Партнери Столичного Автошоу-2013: Генеральний партнер – Укргазбанк,  Офіційний партнер – ТОВ «ЛУКОЙЛ ЛУБРІКАНТС Україна» – моторні мастила «Лукойл».

Інформаційні партнери: Перший автомобільний канал, журнал «Автомір.Драйв», Авторадіо, журнал «За рулем».

АБ «Укргазбанк» – універсальна банківська установа з 20-річним досвідом успішної роботи на фінансовому ринку. Банк входить до I групи банків за класифікацією НБУ. Бенефіціарним власником банку є держава в особі Міністерства фінансів України. Мережа банку складається з понад 230 відділень, які представлені на всій території України. Сьогодні АБ «Укргазбанк» – знаний та авторитетний представник банківської спільноти.  Банк має значний досвід у наданні якісних фінансових послуг населенню та є активним учасником ринку автокредитування та іпотеки.

ТОВ «ЛУКОЙЛ ЛУБРІКАНТС Україна» - генеральній імпортер мастильних матеріалів ТМ «ЛУКОЙЛ» в Україну. Заснована у 2010 р., як дочірня компанія ВАТ «ЛУКОЙЛ» на базі департаменту виробництва і продажу мастил, яка активно завойовує лідерство на ринку, спираючись на випробувані технології і уникаючи шаблонних рішень. Мастила ТМ «ЛУКОЙЛ» протестовані та схвалені світовими автовиробниками.

Група TOTAL - входить до п'ятірки найбільших інтегрованих нафтогазових компаній у світі, яка веде свою діяльність на п'яти континентах і в більш ніж 130 країнах світу.Група TOTAL -  один з основних постачальників хімічних речовин. Штат співробітників складає більше 96 000 співробітників, які щодня реалізують свій досвід у всіх сферах промисловості.
Більше інформації - www.total.ua