13.09.2013

Спеціальна пропозиція на автомобілі КІА до «Столичного Автошоу 2013»!

Тільки на час «Столичного Автошоу», протягом двох днів, 14-15 вересня 2013 року, автомобілі KIA Optima, KIA Soul, KIA Cerato та КІА Mohave 2012 року виробництва можна купити за зниженими цінами*!

До ювілейного, десятого, «Столичного Автошоу»,  офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», підготувала спеціальну пропозицію для шанувальників південнокорейського бренду. Тільки 2 дні, з 14 по 15 вересня 2013 року, автомобілі КІА Mohave, KIA Optima, KIA Soul та KIA Cerato 2012 року виробництва можна придбати дешевше.

KIA Optima – володар титулу «Автомобіль року в Україні 2013» стає ближче. В Україні KIA Optima пропонується з двома варіантами бензинових двигунів, об’ємами 2,0 та 2,4 літри і потужністю у 165 і 180 кінських сил відповідно. Обидва двигуни доступні з механічною та автоматичною коробками передач. Також українцям представлена дизельна версія із двигуном об’ємом 1,7 літри та потужністю у 136 к.с.

На період акційної пропозиції, 14-15 вересня 2013 року, КІА Optima 2012 року виробництва у комплектації Top та Top- можна придбати за ціною 247 330 грн. та 241 760 грн. відповідно. Ціни ж на дані комплектації станом на 13.09.13 становлять 251 330 грн. та 245 760 грн. відповідно.

КІА Soul – улюбленець активних та молодих душею українців. За результатами 2012 року, Soul входить до трійки найпопулярніших автомобілів у модельній лінійці КІА в Україні. Він пропонується із бензиновими та дизельними двигунами об’ємом 1,6 літрів та потужністю 130 та 128 к.с. відповідно.

Якщо ви любите подорожувати з друзями чи родиною, бути мобільним та вміло маневрувати міськими дорогами, поспішайте за KIA Soul. У період з 14 по 15 вересня 2013 року його ціна у комплектаціях Top та Euro 2012 (на автомобілі 2012 року виробництва) стартує від 192 816 гривень! Ціна ж на дані комплектації станом на 13.09.13 – 195 816 грн.

КІА Cerato – входить до топ-3 найпопулярніших автомобілів бренду. З моменту старту продажів KIA Cerato, в усьому світі було продано більше 2,5 мільйонів екземплярів. Автомобіль здобув визнання і серед українських споживачів. У 2010 році KIA Cerato переміг у номінації «Співвідношення ціна/якість» в Акції «Автомобіль року в Україні». В Україні представлені моделі з двома типами бензинових двигунів, об’ємами 1,6 та 2 літри і потужностями 130 і 161 к.с. відповідно.

На час Столичного Автошоу, 14-15 вересня 2013 року, KIA Cerato 2012 року виробництва у комплектації TOP доступний за ціною всього від 209 200 гривень. Ціна ж на дану комплектацію станом на 13.09.13 – 213 200 грн.

KIA Mohave – велетень модельного ряду КІА названий на честь американської пустелі. КІА Mohave готовий прийняти на свій борт велику компанію до 7 пасажирів. Найбільший з родини КІА доступний з бензиновим двигуном об’ємом 3.8 л та дизельним 3.0 л, з автоматичними 6-ти- або 8-ступінчатими трансмісіями відповідно. Придбати це авто 2012 року виробництва у комплектації Top+ можна за ціною 371 660 грн. або 374 120 грн в залежності від комплектації і тільки протягом двох днів 14-15 вересня 2013 року. Станом на 13.09.13 ціна на КІА Mohave в залежності від комплектації становить 379 660 грн. та 382 120 грн.

Не проґавте свій шанс – кількість автомобілів обмежена!Окрім можливості придбати автомобілі КІА за привабливими цінами, гості «Столичного авто шоу 2013» матимуть можливість першими в Україні познайомитись із новинками модельного ряду КІА: третім поколінням мінівену Carens та оновленим бізнес-седаном КІА Optima.

KIA рекомендує оливи TOTAL!

*Мається на увазі зниження ціни на зазначені автомобілі 2012 р. виробництва з 14.09.13 у порівнянні з цінами станом на 13.09.13. Мінімальна ціна: на KIA Mohave в комплектації «Top+» – від 371 660 грн. (максимальне зниження ціни - до 8 000 грн.)., на КIA Optima в комплектації «Top» – від 241 760 грн.(максимальне зниження ціни до 4 000 грн.), в комплектації «Top-» - від 241 760 грн (максимальне зниження ціни до 4 000 грн.), на КІА Cerato у комплектації «Tор» – від 209 200 грн. (максимальне зниження ціни – до 4 000 грн.), на KIA Soul у комплектаціях «Top» та «Euro 2012» – від 192 200 грн (максимальне зниження до 3000 грн). Ціни станом на 13.09.13 включно з ПДВ. Акція діє з 14.09.13 по 15.09.13 в дилерській мережі ТОВ ≪ФАЛЬКОН-АВТО≫. Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com

Столичне Автошоу - 2013 –  щорічне автомобільне свято, яке проходить цього року вдесяте. На Столичному Автошоу - 2013 будуть представлені, як автомобільні бренди, так і банківські й страхові компанії, а також величезна кількість розваг для відвідувачів. Столичне Автошоу - 2012 відвідало близько півмільйона автолюбителів.

Організатор Столичного Автошоу - Українська Автомобільна Корпорація - транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник автомобілів, дистриб'ютор і постачальник високоякісних сервісних послуг; експортер автомобілів у країни СНД і ближнього зарубіжжя.

Партнери Столичного Автошоу-2013: Генеральний партнер – Укргазбанк,  Офіційний партнер – ТОВ «ЛУКОЙЛ ЛУБРІКАНТС Україна» – моторні мастила «Лукойл».

Інформаційні партнери: Перший автомобільний канал, журнал «Автомір.Драйв», Авторадіо, журнал «За рулем».

АБ «Укргазбанк» – універсальна банківська установа з 20-річним досвідом успішної роботи на фінансовому ринку. Банк входить до I групи банків за класифікацією НБУ. Бенефіціарним власником банку є держава в особі Міністерства фінансів України. Мережа банку складається з понад 230 відділень, які представлені на всій території України. Сьогодні АБ «Укргазбанк» – знаний та авторитетний представник банківської спільноти.  Банк має значний досвід у наданні якісних фінансових послуг населенню та є активним учасником ринку автокредитування та іпотеки.

ТОВ «ЛУКОЙЛ ЛУБРІКАНТС Україна» - генеральній імпортер мастильних матеріалів ТМ «ЛУКОЙЛ» в Україну. Заснована у 2010 р., як дочірня компанія ВАТ «ЛУКОЙЛ» на базі департаменту виробництва і продажу мастил, яка активно завойовує лідерство на ринку, спираючись на випробувані технології і уникаючи шаблонних рішень. Мастила ТМ «ЛУКОЙЛ» протестовані та схвалені світовими автовиробниками.

Група TOTAL - входить до п'ятірки найбільших інтегрованих нафтогазових компаній у світі, яка веде свою діяльність на п'яти континентах і в більш ніж 130 країнах світу.Група TOTAL -  один з основних постачальників хімічних речовин. Штат співробітників складає більше 96 000 співробітників, які щодня реалізують свій досвід у всіх сферах промисловості.
Більше інформації - www.total.ua