14.09.2013

KIA Optima FL – яскрава прем’єра «Столичного Автошоу 2013»!

Після гучного дебюту у Нью-Йорку та не менш вражаючої презентації на Автосалоні у Франкфурті кілька днів тому, КІА Optima FL приїхав до України! На ювілейному «Столичному Автошоу 2013» модель представили шановній українській публіці.

Автомобіль КІА Optima, який став переможцем Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні 2013», оновлюється вже цієї осені. На «Столичному Автошоу» компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, презентувала КІА Optima FL.

Оновлений бізнес-седан вирізняється покращеним дизайном, вдосконаленими опціями з безпеки, зручності та комфорту. Зокрема в авто покращено показник шумоізоляції. Приналежність до бізнес класу доводять посилена увага до безпеки, зокрема наявність системи старту під гору, системи стабілізації руху, системи контролю за трафіком при виїзді із парковки заднім ходом та ін..

Серед родзинок КІА Optima FL: сенсорне управління бортовим комп’ютером, панорамний люк, вентиляція передніх сидінь, LED фари денного світла, LED протитуманні фари, задні ліхтарі комбіновані LED та багато іншого.

В Україні Optima FL пропонуватиметься із дизельним двигуном об’ємом 1,7 л та механічною коробкою передач, або із бензиновими агрегатами об’ємами 2,0 та 2,4 літри з механікою або автоматом.

Седан KIA Optima був вперше представлений в Україні наприкінці 2011 року.  За цей час по всьому світу автомобіль завоював армію прихильників. У 2011-му KIA Optima був удостоєний одразу двох престижних нагород в галузі дизайну: в міжнародному конкурсі Red Dot Design Awards експерти присудили автомобілю звання «Кращий з кращих». Це найвища оцінка, якою нагороджують тільки найкращі продукти в кожній з категорій. Експерти іншого престижного конкурсу iF product design awards також нагородили KIA Optima за винятковий зовнішній вигляд. Крім того журі iF product design awards відзначили інноваційність, екологічність та безпеку автомобіля.

KIA рекомендує оливи TOTAL!

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
 _________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com

Столичне Автошоу - 2013 –  щорічне автомобільне свято, яке проходить цього року вдесяте. На Столичному Автошоу - 2013 будуть представлені, як автомобільні бренди, так і банківські й страхові компанії, а також величезна кількість розваг для відвідувачів. Столичне Автошоу - 2012 відвідало близько півмільйона автолюбителів.

Організатор Столичного Автошоу - Українська Автомобільна Корпорація - транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник автомобілів, дистриб'ютор і постачальник високоякісних сервісних послуг; експортер автомобілів у країни СНД і ближнього зарубіжжя.

Партнери Столичного Автошоу-2013: Генеральний партнер – Укргазбанк,  Офіційний партнер – ТОВ «ЛУКОЙЛ ЛУБРІКАНТС Україна» – моторні мастила «Лукойл».

Інформаційні партнери: Перший автомобільний канал, журнал «Автомір.Драйв», Авторадіо, журнал «За рулем».

АБ «Укргазбанк» – універсальна банківська установа з 20-річним досвідом успішної роботи на фінансовому ринку. Банк входить до I групи банків за класифікацією НБУ. Бенефіціарним власником банку є держава в особі Міністерства фінансів України. Мережа банку складається з понад 230 відділень, які представлені на всій території України. Сьогодні АБ «Укргазбанк» – знаний та авторитетний представник банківської спільноти.  Банк має значний досвід у наданні якісних фінансових послуг населенню та є активним учасником ринку автокредитування та іпотеки.

ТОВ «ЛУКОЙЛ ЛУБРІКАНТС Україна» - генеральній імпортер мастильних матеріалів ТМ «ЛУКОЙЛ» в Україну. Заснована у 2010 р., як дочірня компанія ВАТ «ЛУКОЙЛ» на базі департаменту виробництва і продажу мастил, яка активно завойовує лідерство на ринку, спираючись на випробувані технології і уникаючи шаблонних рішень. Мастила ТМ «ЛУКОЙЛ» протестовані та схвалені світовими автовиробниками.

Група TOTAL - входить до п'ятірки найбільших інтегрованих нафтогазових компаній у світі, яка веде свою діяльність на п'яти континентах і в більш ніж 130 країнах світу.Група TOTAL -  один з основних постачальників хімічних речовин. Штат співробітників складає більше 96 000 співробітників, які щодня реалізують свій досвід у всіх сферах промисловості.
Більше інформації - www.total.ua