14.09.2013

Новий KIA Carens – сімейна зірка «Столичного Автошоу 2013»!

Третє покоління функціонального мінівену КІА Сarens презентовано в Україні. Після Паризького автосалону, де автомобіль засвітився вперше у 2012 році, свої двері для нього гостинно відкрило «Столичне Автошоу»!

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, представила на ювілейному «Столичному Автошоу» третє покоління КІА Carens. Новий Carens розроблений і спроектований для задоволення потреб сучасної та активної сім’ї.

Автомобіль створено на абсолютно новій платформі, що забезпечує стильну зовнішність, просторий салон, подовжену колісну базу та семимісну посадку.

"В новому Carens поєднується сімейна універсальність та функціональність попередника разом із новим спортивним та динамічним дизайном, - розповідає Генеральний директор «ФАЛЬКОН-АВТО» Ніна Васадзе. «Дана модель є серйозним гравцем у класі MPV. До того ж вона якнайкраще відображає новий напрямок дизайну КІА».

КІА Carens розроблений спеціально для сімей з активною життєвою позицією, які бажають знайти гармонію у поєднанні стилю та практичності, тож інженери компанії переконані: третє покоління Carens приверне нову групу споживачів до салонів КІА по всьому світу.

В обох своїх п'яти і семимісній конфігураціях, новий Carens пропонує широкий вибір опцій, включаючи кондиціонер, аудіосистему, багатофункціональне кермо, круїз-контроль і світлодіодні фари денного світла. Серед родзинок такі опції, як панорамний дах та підігрів керма.

В цьому році третє покоління КІА Сarens було відзначене у славнозвісному конкурсі  ‘red dot’ design awards. Журі оцінили зовнішність та харизму третього покоління моделі і присудили їй почесний титул «Переможець».

В Україні КІА Carens буде доступний із двома типами двигунів: бензиновий об’ємом  2,0 та дизельний на 1,7 літри. Вони працюватимуть у парі із автоматичною та механічною коробками передач.Ціна нового КІА Carens стартуватиме від 246 000 грн.

KIA рекомендує оливи TOTAL!

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com

Столичне Автошоу - 2013 –  щорічне автомобільне свято, яке проходить цього року вдесяте. На Столичному Автошоу - 2013 будуть представлені, як автомобільні бренди, так і банківські й страхові компанії, а також величезна кількість розваг для відвідувачів. Столичне Автошоу - 2012 відвідало близько півмільйона автолюбителів.

Організатор Столичного Автошоу - Українська Автомобільна Корпорація - транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник автомобілів, дистриб'ютор і постачальник високоякісних сервісних послуг; експортер автомобілів у країни СНД і ближнього зарубіжжя.

Партнери Столичного Автошоу-2013: Генеральний партнер – Укргазбанк,  Офіційний партнер – ТОВ «ЛУКОЙЛ ЛУБРІКАНТС Україна» – моторні мастила «Лукойл».

Інформаційні партнери: Перший автомобільний канал, журнал «Автомір.Драйв», Авторадіо, журнал «За рулем».

АБ «Укргазбанк» – універсальна банківська установа з 20-річним досвідом успішної роботи на фінансовому ринку. Банк входить до I групи банків за класифікацією НБУ. Бенефіціарним власником банку є держава в особі Міністерства фінансів України. Мережа банку складається з понад 230 відділень, які представлені на всій території України. Сьогодні АБ «Укргазбанк» – знаний та авторитетний представник банківської спільноти.  Банк має значний досвід у наданні якісних фінансових послуг населенню та є активним учасником ринку автокредитування та іпотеки.

ТОВ «ЛУКОЙЛ ЛУБРІКАНТС Україна» - генеральній імпортер мастильних матеріалів ТМ «ЛУКОЙЛ» в Україну. Заснована у 2010 р., як дочірня компанія ВАТ «ЛУКОЙЛ» на базі департаменту виробництва і продажу мастил, яка активно завойовує лідерство на ринку, спираючись на випробувані технології і уникаючи шаблонних рішень. Мастила ТМ «ЛУКОЙЛ» протестовані та схвалені світовими автовиробниками.

Група TOTAL - входить до п'ятірки найбільших інтегрованих нафтогазових компаній у світі, яка веде свою діяльність на п'яти континентах і в більш ніж 130 країнах світу.Група TOTAL -  один з основних постачальників хімічних речовин. Штат співробітників складає більше 96 000 співробітників, які щодня реалізують свій досвід у всіх сферах промисловості.
Більше інформації - www.total.ua