16.09.2013

Старт унікального проекту зі встановлення рекорду України до 150-річчя ЗАЗ на Столичному Автошоу 2013

На 10-ому ювілейному Столичному Автошоу ЗАЗ традиційно представив експозицію із автомобілями модельного ряду ЗАЗ. 14 вересня із експозиції cтартував унікальний проект зі встановлення рекорду Україні на автомобілі ЗАЗ VIDA – майже 5 тис. км захоплюючої подорожі навколо усієї країни без вимикання двигуна!

02013 рік став ювілейним і для самого бренду ЗАЗ. Адже саме цього року   Запорізький автомобілебудівний завод святкує 150-річчя із часу свого заснування. Датою створення заводу прийнято вважати 1863 р., коли голландець за походженням Абрагам Кооп відкрив у колонії Шенвізе майстерні з виробництва. Незабаром ці майстерні перетворили в завод сільськогосподарських машин. У 1921 році колишній завод Абрагама Коопа був перейменований в «Комунар», а в 1977 році завод отримав назву «АвтоЗАЗ». Таким чином, ЗАЗ увійшов в історію країни як першопроходець вітчизняного машинобудування, та став першим в Україні підприємством, яке освоїло виробництво автомобілів малого класу.

Першим легковим автомобілем, що зійшов із конвеєру вітчизняного автовиробника став «Запорожець». Це легендарне авто стало по-справжньому «народним». Адже протягом 34 років своєї історії з конвеєру автозаводу зійшло близько 3,5 мільйонів «Запорожців», що гідно служили своїм власникам. За цей час модель неодноразово модернізували – від дизайну інтер’єру та екстер’єру, до основних ходових частин.

0«Протягом усієї історії автомобілебудування Запорізький автозавод випустив понад 5 млн. легкових автомобілів. Кожна із моделей ЗАЗ – результат клопіткої роботи конструкторського бюро ЗАЗ з урахуванням кращих світових практик автомобілебудування різних часів. – розповідає Голова правління ПАТ «ЗАЗ» Сергій Філіпенко. – Сьогодні ЗАЗ – сучасне вітчизняне підприємство повного циклу високотехнічного виробництва легкових автомобілів та автобусної техніки, що «йде в ногу» зі світовими стандартами автомобілебудуванням. ЗАЗ прагне до постійного удосконалення своєї продукції та розширення модельної лінійки з метою забезпечення потреб населення та бізнесу у автомобілях».

Модельний ряд легкових автомобілів ЗАЗ нині представлений моделями у кузовах седан, хетчбек і фургон – усі стали доступні до огляду на експозиції ЗАЗ на Столичному Автошоу 2013. Відвідувачі мали змогу оглянути флагманську модель вітчизняного виробника ЗАЗ VIDA, яскравий та сучасний ЗАЗ Forza, народних улюбленців ЗАЗ Lanos та ЗАЗ Sens. Експозицію доповнили 2 концептуальні рішення від ЗАЗ, виробництво яких планується на вітчизняних потужностях у недалекому майбутньому – класичний седан ЗАЗ VIDA Facelift – з «оновленим» стильним обличчям, та ЗАЗ VIDA Pick-up – функціональне авто комерційного призначення.

0«Легкові автомобілі ЗАЗ – перевірені часом дійсно «народні» авто, які завдяки своїм відмінним експлуатаційним характеристикам упевнено підтвердили свій авторитет якісних та затребуваних серед населення автомобілів. – розповідає директор Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький. – Цього року ЗАЗ уперше став лідером серед легкових автомобілів усіх автомобільних брендів, представлених на вітчизняному ринку. Впевнено утримуючи лідерство уже протягом 4-х місяців, ми сподіваємося і надалі зберегти «лідерську» динаміку продажів. Переконані, що цьому сприятиме висока якість автомобілів ЗАЗ та завжди лояльна цінова політика, яку ми проводимо по відношенню до своїх клієнтів».

ЗАЗ на Столичному Автошоу 2013 підготував сюрпризи! Тільки під час головного автомобільного свята столиці покупцю запропоновано вигідні знижки на автомобілі ЗАЗ.  Крім того, кожен із бажаючих міг стати безпосереднім учасником драйвового флешмобу – «Рули по життю весело разом із ЗАЗ!» Усім відвідувачам експозиції підготували цікаву розважальну програму – з конкурсами та подарунками. А також, 2 унікальні автомобільні проекти, що розпочалися та фінішували разом із ЗАЗ на Столичному Автошоу 2013.

014 вересня, 1-го дня головного автомобільного свята столиці стартував унікальний проекту зі встановлення рекорду України – «Встанови автомобільний рекорд України на ЗАЗ VIDA!». Кількаденний проїзд навколо усієї України (близько 5 тис.км!) на флагманській моделі ЗАЗ –  ЗАЗ VIDA без вимкнення двигуна – найдовший маршрут, що стане рекордом на території України! Учасниками «пробігу» всеукраїнського масштабу стали 12 автомобілістів, що попередньо зареєструвались до участі в проекті, та приєднуватимуться до дружньої команди журналістів автомобільного журналу «Автомир» та Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» у 12 українських містах – точках зміни екіпажу. А саме: Шостці, Харкові, Луганську, Бердянську, Феодосії, Євпаторії, Одесі, Крижополі, Чернівцях, Мукачеві, Львові та Сарнах. Новини в режимі «лайв» щодо перебігу унікального проекту, проходження маршруту, цікавинок із «місць подій» та настрою екіпажу –  на сторінці ЗАЗ у Facebook. Про подробиці проекту можна дізнатися на сайті www.zazrecord.com.

«ЗАЗ VIDA – сьогоднішній флагман вітчизняного виробника ЗАЗ, вершина 150-річної історії машинобудування. Ми переконані, що краще доступне авто 2013 року, на думку споживача, здатне підтвердити свій авторитет у масштабі всеукраїнського пробігу. Саме ця ідея стала основою створення проекту із встановленням рекорду України». – коментує запуск проекту «Встанови автомобільний рекорд України на ЗАЗ VIDA!» Андрій Залуцький.

0ЗАЗ – кращий для кращих! 15 вересня, 2-го дня Столичного Автошоу, визначився кращий водій України, що отримав у подарунок автомобіль ЗАЗ VIDA від головного партнера конкурсу «Кращий водій України 2013»Філії «АвтоЗАЗ-сервіс». Ним став житомирянин Андрій Труфаненко! Вітаємо переможця! Нагадаємо, що відбіркові практичні етапи конкурсу проходили влітку у 8 найбільших містах України. Серед близько 2,5 тисяч бажаючих стати кращим водієм країни, у кожному із конкурсних міст у запеклій боротьбі визначалися по 2 фіналіста, що показали найкращі результатах у вправах фігурного водіння. Серед 16 фіналістів з усієї України, які вправлялися у своїй водійській майстерності на автомобілі ЗАЗ VIDA, і визначився кращий! Детальні подробиці фіналу конкурсу – у найближчих повідомленнях.

ЗАЗ – автомобілі для життя!

За додатковою інформацією, фото- і відеоматеріалами звертайтеся до відділу реклами та зв'язків із громадськістю Філії «АвтоЗАЗ-сервіс»:

тел.: 0 (44) 201-33-03

e-mail: pr@ukravtozaz.com

Більше інформації про моделі ЗАЗ - на сайті www.zaz.ua.

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01

Додатково

Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні. З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» - це розвинена мережа дилерських центрів, що налічує понад 150 сервісних станцій і автосалонів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якому куточку України.

ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод» (ПАТ «ЗАЗ») - єдине в Україні підприємство, що має повний цикл виробництва легкових автомобілів, який включає штампування, зварювання, фарбування, обладнання кузова і складання автомобіля. На підприємстві створено і постійно удосконалюється якісно нове сучасне високотехнологічне виробництво. Пріоритетами ПАТ «ЗАЗ» є постійне прагнення удосконалювати власну продукцію, робота над впровадженням нових ідей і розширення модельного ряду автомобілів.

ПАТ «ЗАЗ» і Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» входять до групи компаній УКРАВТО. Українська автомобільна корпорація - найбільша в Україні компанія з виробництва і продажу автомобілів, запасних частин і комплектуючих виробів, а також з надання автосервісних послуг.