25.09.2013

«Юніверсал Моторз Груп» представила кращі зразки комерційної техніки ТАТА та ЗАЗ на Столичному Автошоу 2013

14 – 15 вересня гостям ювілейного Столичного Автошоу 2013 на стенді дистриб’юторської компанії «Юніверсал Моторз Груп» були представлені нові модифікації вантажних автомобілів ТАТА та автобусів ЗАЗ.

Столичне Автошоу вдесяте презентувало киянам та гостям столиці продукцію автомобільних брендів, представлених на вітчизняному ринку. Серед кращих зразків комерційної техніки – автобуси ЗАЗ міського, міжміського, туристичного сполучення та вантажівки ТАТА.

0Так, на стенді офіційного дистриб’ютора комерційних автомобілів ЗАЗ та ТАТА в Україні – компанії «Юніверсал Моторз Груп» - огляду відвідувачів були запропоновані нові модифікації автобусної техніки ЗАЗ, моделі: ЗАЗ А07А-41 (міський), А07А2-44 та А07А3-64 (міжміські), а також А07А3-65 (туристичного призначення).

Увазі глядачів також було запропоновано нові модифікації вантажних автомобілів бренду ТАТА, серед яких – LPT 613 автопідйомник, LPT 1116 самоскид, LPT 1618 кран – маніпулятор та сандвіч, LPT 1618 панельний фургон. За майже 10 років експлуатації на вітчизняних дорогах, ці авто господарського призначення зарекомендувати себе, як зручні в експлуатації, надійні та довговічні.

«В Україну наша компанія прийшла із моделлю вантажного автомобіля ТАТА LPT 613 та виявилась затребуваною на ньому. Саме тому минулого року ми розширили модельну лінійку вантажних авто для ринку України, запропонувавши нові моделі ТАТА LPT 1116 та LPT 1618. Український ринок є дуже привабливим для нас на сьогоднішній день». - розповів представник ТАТА Motors Ltd. в Україні Вікрант Сінгх.

0Одна із найпопулярніших в модельній лінійці ТАТА – модель LPT 613. Ця легкотонажна низькорамна вантажівка з кабіною безкапотного компонування відповідає найрізноманітнішим потребам клієнтів – може бути оснащена різними модифікаціями додаткового обладнання, такими як: бортова платформа, промтоварний фургон, ізотермічний фургон, евакуаційна платформа, автопідйомник, самоскид, кран – маніпулятор, цистерна, комунальна техніка. Саме тому на сьогоднішній день легкотонажні вантажівки ТАТА, є – № 1 з продажу в сегменті вантажівок загальною масою від 3,6 до 16 т. Цінове позиціонування вантажівок ТАТА – лояльне до потенційних покупців, адже ціни на різні модифікації моделей стартують від 195 600 грн.

0«Ми раді презентувати нові модифікації вантажних автомобілів ТАТА саме на 10–му ювілейному Столичному Автошоу 2013. Упевнені, що на сьогоднішній день спеціалізовані модифікації вантажних автомобілів ТАТА є кращою пропозицією на українському ринку та будуть по достоїнству оцінені комунальними, спеціалізованими, будівельними, аграрними та іншими компаніями». – розповів Генеральний директор «Юніверсал Моторз Груп» Андрій Шпак.

Лінійку ТАТА на Столичному Автошоу 2013 завершив повнопривідний пікап із стильною зовнішністю – ТАТА Xenon. ТАТА Xenon оснащується дизельним двигуном DICOR з інтеркулером і безпосереднім уприскуванням палива, об'ємом 2.2 літра та 16-ма клапанами. Такий двигун характеризується економічністю, низьким рівнем шумності та достатньою потужністю – у 140 к.с. Вантажопідйомність пікапа становить 1000 кг, що є більш ніж конкурентним показником серед пікапів-однокласників! Нині цей потужний та надійний позашляховик із яскравим дизайном можна придбати у дилерській мережі «Юніверсал Моторз Груп» за максимально вигідною ціною у 160 тис. грн., з відчутною знижкою у 24 910 грн.!

Гарантійний термін експлуатації вантажівок ТАТА та автобусної техніки ЗАЗ складає 2 роки або 100 000 км пробігу. Сервісне обслуговування здійснюється на всій території України.

Детальна інформація про моделі ТАТА та ЗАЗ – на сайті www.bus-truck.com.ua,  а також за телефоном гарячої лінії 0 800 501 752.

Довідка

Дистриб'юторська компанія «Юніверсал Моторз Груп», яка входить до групи компаній корпорації УкрАВТО, є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів TATA, JAC, автобусів I-VAN і ЗАЗ,  і працює в сегменті вантажних автомобілів і пасажирських автобусів, здійснюючи продаж комерційної техніки, та її повне сервісне обслуговування. Дилерські центри компанії знаходяться у всіх куточках України і пропонують повний спектр послуг з продажу, обслуговування і супроводу клієнтів.