30.09.2013

Обирай, CEE”Dай, Рушай!

Відтепер ціни на новий КІА cee’d стартують від 155 000 грн*! Поспішайте стати власниками яскравого автомобіля, обирайте свій сee’d!
Новий КІА cee’d, який було розроблено в Європі, підкорює Україну за ціною від 155 000 грн.

В дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, представлено широкий вибір комплектацій автомобілів КІA cee’d.

Для шанувальників дизельних двигунів cee’d пропонується із агрегатом об’ємом 1,6л, який може працювати у парі з механічною чи автоматичною коробкою передач. А для прихильників бензинових авто представлені моделі КІА cee’d із двигунами 1,4л та 1,6л із механікою чи автоматом.

В залежності від комплектації КІА cee’d оснащено системами ABS, EBD, ESP та системою допомоги при русі з гори та у гору. Комфорт водію забезпечують такі опції, як: двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, датчик дощу, підігрів керма та передніх сидінь тощо.
На окрему увагу заслуговує дизайн автомобіля. Історія його нагород говорить сама за себе. КІА cee’d здобув Особливу відзнаку (“Special mention”) в престижному конкурсі German Design Award 2013. сee’d отримав найвище схвалення за виняткову якість дизайну в категорії «Транспортні засоби та громадський транспорт».

У 2012 році KIA cee’d було також нагороджено в Automotive Brand Contest та ‘red dot’ design awards. Новий Cee’d втілює більше емоцій та характеру, ніж його попередник, а завершеність та преміальність екстер’єру надзвичайно переконливі.
В Україні новий КІА Cee’d був вперше представлений у травні 2012 року на Автосалоні SIA. За результатами 8 місяців 2013 року, cee’d входить до топ-3 найпопулярніших автомобілів в модельній лінійці КІА.

Відтепер ціни на КІА cee’d стартують від 155 000 грн! Обирай, CEE”Dай, Рушай!

*Акція діє з 30.09.2013 по 30.11.2013 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО». Станом на 30.09.2013 ціни на KIA cee’d в залежності від комплектації стартують від 155 000 грн. з ПДВ.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com