03.10.2013

Бренд КІА представив в Україні оскарівського номінанта – фільм «Сталінград»!

Драма режисера Федора Бондарчука стане першим російським фільмом про війну, знятим у форматі IMAX 3D.

Днями в Києві за підтримки компанії ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, була представлена нова стрічка режисера Федора Бондарчука «Сталінград». Продюсери: Олександр Роднянський, Сергій Мелькумов і Дмитро Рудовський.

«Сталінград» - це не тільки історія про битву, яка змінила хід війни, це історія про людей, які зуміли зберегти свою людяність в нелюдських умовах і не втратили здатності любити, - коментує Олександр Роднянський. - Сучасні технології дозволять повніше передати масштаб битви і драму людських стосунків, а глядачі зможуть максимально зануритись в атмосферу, стати співучасниками подій і відчути всю гаму емоцій, від сліз до радості, співпереживаючи героям».

Прем’єрний показ фільму «Сталінград» за підтримки бренду КІА в Україні, пройшов у у Києві, в Сінема сіті. Подивитись драматичну військову стрічку, яка розгортається на тлі трагічних подій 1942 року, приїхали провідні діячі кінематографу, культури та політики.
В широкий український та російський прокат фільм вийде 10 жовтня 2013 року.

Російський оскарівський комітет вже номінував стрічку на здобуття премії Американської кіноакадемії. Церемонія вручення премії «Оскар» відбудеться 2 березня в Лос-Анджелесі. Номінантів оголосять у січні-лютому 2014 року.

Довідка
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com