03.10.2013

У Південній Кореї відбувся тест-драйв КІА Optima FL та нового КІА Cerato Koup!

Приблизно 70 журналістів з різних країн світу першими випробували останні новинки КІА. Представники українських ЗМІ теж протестували Сеульські траси та кільцевий трек у місті Джеонгсон.

Одразу після офіційної презентації в Україні на «Столичному Автошоу 2013», КІА Optima FL (Фейсліфт) була достеменно протестована українськими журналістами у Кореї. Глобальний тест-драйв двох новинок – KIA Optima FL та KIA Cerato Koup - на трасах Сеулу, а також на гоночному треку Taebaek Racing Park у місті Джеонгсон організувала КІА Motors Corporation.

В рамках заходу представники ЗМІ також відвідали автомобілебудівний завод КМС – Хвасунг, та на власні очі побачили дослідницький центр Намьянг R&D Center. Там вони мали можливість зануритись у процес виробництва автомобілів КІА та поспілкуватись із топ-менеджментом КМС.

На заході були присутні журналісти із Сингапуру, Брунею, Чилі, України, Ізраїлю, Іраку, Кувейту, Саудівської Аравії та багатьох інших країн.

Маршрут триденного тест-драйву новинок від КІА пролягав повз розгалужені футуристичні траси Сеулу,а  також на гоночному кільці Taebaek Racing Park у місті Джеонгсон. До слова, тест-драйв автомобілів КІА вперше відбувся на професійні гоночній трасі. Це доводить той факт, що моделі КІА виходять на новий рівень і можуть гідно поводитись як у міському середовищі, так і в спортивному.

Журналісти випробували KIA Optima FL із двигунами об’ємом 2,4 л та 2,0 л та автоматичною коробкою передач, а КІА Cerato Koup був запропонований із дволітровим двигуном та двигуном об’ємом 1,6 л. Обидва із автоматичною трансмісією.

Оновлений бізнес-седан КІА Optima вирізняється покращеним дизайном, вдосконаленими опціями з безпеки, зручності та комфорту. Серед родзинок КІА Optima FL: сенсорне управління бортовим комп’ютером, панорамний люк, вентиляція передніх сидінь, LED фари денного світла, LED протитуманні фари, задні ліхтарі комбіновані LED та багато іншого.

В Україні Optima FL пропонуватиметься із дизельним двигуном об’ємом 1,7 л та механічною коробкою передач, або із бензиновими агрегатами об’ємами 2,0 та 2,4 літри з механікою або автоматом.

Нагадаю, в 2013 році КІА Optima завоював титул «Автомобіль року в Україні». Продажі оновленого бізнес-седану в Україні стартуватимуть у наступному році.

Що стосується КІА Cerato Koup, то цей автомобіль також зробив собі ім’я в Україні. Протягом трьох років, з 2010-го по 2012-ий, Cerato Koup є переможцем у номінації «Лідер продажів купе/кабріолет» у Всеукраїнському національному рейтингу «Авторейтинг». Презентація нового купе від КІА відбудеться в Україні у 2014 році.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua
Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com