16.10.2013

10 000-ий автомобіль КІА знайшов свого власника!

В мережі офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», своєрідний рекорд: в  2013 році в Україні продано 10 тисячний за рахунком автомобіль КІА. Щасливий власник не лише виїхав із  салону на авто, але і отримав подарунки!

У компанії «ФАЛЬКОН-АВТО» новий привід радіти: днями її офіційний дилер реалізував 10 тисячний автомобіль. Відзначилось - ПАТ "Тернопіль-АВТО". Саме там клієнт придбав ювілейний  KIA Cerato 2013 року виробництва.

Новоспечений власник автомобіля не шкодує, що мимоволі опинився у центрі уваги, адже на додачу до автомобіля отримав і спеціальний подарунок від дилера: 2 ТО за 1 гривню!

Не оминули увагою і консультанта із продажу дилерського центру Ігоря Плескуна, який здійснив 10 тисячний продаж.

За результатами 9 місяців 2013 року КІА входить до п’ятірки найпопулярніших автомобільних брендів в Україні. Частка ринку сягає майже 6,5%. При цьому бестселер модельного ряду КІА, автомобіль Rio за результатами 9 місяців 2013 року також у 5-ці найпопулярніших серед українців нових легкових автомобілів.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________
Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com