16.10.2013

У сервісній мережі УкрАВТО можна підготувати автомобіль до зими від 111 грн.

З кожним роком, всупереч інформації про глобальне потепління, українські зими стають все суворішими, а автомобілям доводиться витримувати більш жорсткі умови експлуатації. Щоб бути готовим до настання холодів, і убезпечити себе від неприємних сюрпризів, в мережі сервісних станцій Корпорації УкрАВТО можна подбати про свій автомобіль по-справжньому. Спеціальна цінова пропозиція дозволяє отримати першочерговий набір послуг з підготовки автомобіля за більш ніж доступними цінами.

0

Так, в період з 10 жовтня до 10 грудня 2013 року, кожен клієнт УкрАВТО може підготувати свій автомобіль до зимового сезону. Можна скористатися такими послугами як шиномонтаж, контроль і регулювання кутів установки коліс, а також провести діагностику ходової частини і двигуна, за спеціальною ціною, яка діє на період акції, для кожної окремої послуги - від 111 грн. *

У разі якщо при проведенні діагностики будуть виявлені несправності у функціональній системі автомобіля, кожен клієнт сервісного центру УкрАВТО отримає 10% дисконту на послуги та від 7% на запасні частини **.

Завдяки спеціальній ціновій пропозиції, підготовка автомобіля на сервісних станціях УкрАВТО до непростих зимових умов, стає більш ніж доступною. Більше того, клієнт може поєднати корисне з приємним: з одного боку - підготувати автомобіль до зими, з іншого - заощадити, наприклад, на зимову відпустку в горах. Крім цього, кожен, хто підготує свій автомобіль в рамках акційної пропозиції, отримає в подарунок картку програми лояльності CarMan & CarWoman номіналом 5%. Власник картки зможе надалі отримувати дисконт на послуги сервісу і запчастини при обслуговуванні автомобіля в мережі УкрАВТО.

Акція поширюється на всі моделі автомобільних брендів ЗАЗ, KIA, OPEL, Chevrolet, Chery і діє в офіційних дилерських центрах мережі УкрАВТО. Щоб отримати детальну інформацію про сервісну акції, що діє в мережі УкрАВТО, достатньо звернутися до офіційного дилера марок ЗАЗ, KIA, OPEL, Chevrolet, Chery у вашому регіоні. Контактна інформація і координати дилерських центрів, а також станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації можна дізнатися на сайті www.ukravto.ua або звернувшись на «гарячу» лінію 0800507717.

* Дія карт лояльності «СarMan @ CarWoman» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вищевказані послуги не поширюються і не підсумовуються.

** Знижка на запасні частини надається залежно від бренду автомобіля.

ДОВІДКА.

Корпорація «УкрАВТО» - лідер українського автомобільного ринку. Сьогодні - це найбільший автовиробник, дистриб'ютор і постачальник сервісних послуг в Україні. Єдина компанія з повним циклом виробництва. Корпорація «УкрАВТО» є генеральним імпортером і офіційним дилером більше 20 всесвітньо відомих автомобільних брендів. Корпорації довіряють більше 1 000 000 клієнтів. Daimler AG, General Motors, KIA Motors, Nissan, Toyota, Chery, АвтоВАЗ цінують Корпорацію УкрАВТО як надійного і професійного партнера.