24.10.2013

В мережі офіційних дилерів КІА в Україні стартував сезон акційних пропозицій!

Офіційні дилери КІА в Україні, що входять до складу Корпорації «УКРАВТО», підготували для Вашого авто нову колекцію привабливих акційних пропозицій у рамках осінньо-зимової сервісної кампанії «Справжнє піклування без випробування!».

В період з 10 жовтня по 10 грудня 2013 року, завітавши до офіційного дилера КІА в Україні, що входить до складу Корпорації «УКРАВТО», клієнт зможе вигідно продіагностувати, причепурити та перевзути свій КІА до зими. Серед послуг: шиномонтаж, контроль і регулювання кутів установки коліс, а також діагностика ходової частини і двигуна, за спеціальною ціною, яка діє на період акції, для кожної окремої послуги - від 111 грн*.

У разі якщо при проведенні діагностики будуть виявлені несправності у функціональній системі автомобіля, кожен клієнт отримає 10% дисконту на послуги та від 7% на запасні частини.

Крім цього, кожен, хто підготує свій автомобіль в рамках акційної пропозиції, отримає в подарунок картку програми лояльності CarMan & CarWoman номіналом 5%. Власник картки зможе надалі отримувати дисконт на послуги сервісу і запчастини при обслуговуванні автомобіля в мережі офіційних дилерів КІА в Україні, що входять до складу Корпорації «УКРАВТО».

* Дія карт лояльності «СarMan@CarWoman» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вище вказані послуги не поширюються та не сумуються.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com