19.11.2013

А що ти подаруєш своєму КІА на Новий рік?

Готуємось до зими: новорічна пора – найкращий час робити подарунки не тільки рідним та друзям, але і своєму автомобілю КІА! Вже сьогодні Ви маєте можливість придбати яскраві аксесуари та необхідні запчастини зі знижкою до 10%.

На вибір клієнтів пропонуються зимові шини, щітки склоочисника, гумові та ворсові килимки у салон та багажник, легкосплавні та стальні колісні диски, акумулятори, поперечні елементи кріплення на дах, автолампи, металеві захисти двигунів та захисні екрани лобового скла від опадів. Словом усе, що може знадобитись автовласнику у морозний зимовий період.

Поспішайте зробити подарунки своєму автомобілю КІА за вигідними цінами - Акція діє до 31.12.2013 року.

*перелік акційних запчастин та аксесуарів запитуйте в офіційних дилерів КІА.

Довідка:
Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.
_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.
Веб-сайт – www.kia.ua
KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com