04.12.2013

В Києві відкрився новий автосалон КІА!

Дилерська мережа офіційного дистриб’ютора КІА в Україні, компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», продовжує експансію: в столиці України відкрився новий автосалон «АВТО ТЕРМІНАЛ КИЇВ».

В листопаді кияни отримали ще більше можливостей познайомитись та придбати автомобілі відомого корейського автовиробника КІА. В столиці відкрився новий дилерський центр «АВТО ТЕРМІНАЛ КИЇВ» за адресою проспект Перемоги, 57 (біля ст.м.Берестейська), тел.(044) 201-08-98, www.atk-kia.com.ua

В шоу-румі автосалону, площею 500 м2. можна познайомитись із яскравими представниками модельного ряду КІА та придбати запчастини і аксесуари. Зокрема, всі охочі мають можливість побачити бестселер модельного ряду КІА та один з найпопулярніших автомобілів в Україні – модель Rio, справжніх підкорювачів зими – КІА Sorento та КІА Sportage, а також моделі cee’d хетчбек та універсал.

Внутрішнє та зовнішнє оформлення нового автосалону повністю відповідає фірмовому стилю бренду КІА. Додатковий комфорт гарантують вигідне розташування автоцентру та оснащена парковка для клієнтів.

Завдяки висококваліфікованому персоналу в новому автосалоні «АВТО ТЕРМІНАЛ КИЇВ» всі охочі мають можливість отримати відповіді на будь-які питання, вичерпну інформацію про модельний ряд та про останні акції і пропозиції в дилерській мережі КІА.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com