06.12.2013

KIA Sportage – найпопулярніший дизельний автомобіль в Україні!

КІА Spoptage лідирує у списку найулюбленіших дизельних авто українців. Такі високі позиції позашляховик заслужив за рахунок своїх відмінних технічних характеристик та дизайну.

За підсумками перших 10 місяців 2013 року, KIA Sportage впевнено утримує перші позиції на ринку нових легкових автомобілів в Україні, які укомплектовані дизельними агрегатами. Такі дані наводить Autoconsulting.  До слова, в модельній лінійці КІА, Sportage також в лідерах. Він є другим за популярністю автомобілем, одразу після КІА Rio.

З моменту своєї презентації в Україні КІА Sportage здобув армію прихильників. У 2011 році Sportage переміг у номінації Кросовер SUV у Всеукраїнській Акції «Автомобіль року в Україні». В тому ж році Automotive Brand Contest назвав Sportage переможцем у категорії «Дизайн екстер'єру».

У 2012-му автомобіль став Лідером продажів у Всеукраїнському рейтингу «Авторейтинг».

Таке визнання вкотре підтверджує лідируючі позиції КІА Sportage і сьогодні цей популярний позашляховик є в наявності у достатній кількості і чекає на Вас в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО».

В Україні КІА Sportage пропонується із бензиновими двигунами об’ємом 2,0 л, а також з дизельними агрегатами, об’ємом 1,7 л, що працює у парі із механічною коробкою передач та 2,0 л з механікою та автоматом. Ціни на КІА Sportage стартують від 214 000 грн.

Зазначимо, що КІА Sportage зараз можна придбати на спеціальних вигідних умовах: у кредит від 0,01% річних*! Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», разом із ПАТ КБ "ПРАВЕКС-БАНК" повідомляє, що у період з 01.11.2013 р. по 31.12.2013 р. на клієнтів, які обирають автомобілі марки KIA та надають кредитну заявку через «Експрес-Кредит»**, чекає приваблива кредитна пропозиція. Вона поширюється на весь модельний ряд! Поспішайте придбати автомобілі на вигідних умовах.

* З 01.11.13 по 31.12.13, кредитує ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК» (ліцензія НБУ № 7 від 10.10.2011). Процентна ставка – від 0,01% річних, детальніше про зазначений кредитний продукт ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК» - на http://kia.ua/finance/actins_credit.html. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» не несе відповідальності за умови кредитних продуктів ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК» та супутніх страхових послуг.

**Експрес Кредит» активно співпрацює з банками, які охоче надають спеціальні умови кредитування на купівлю легкових автомобілів, представлених в салонах «УкрАВТО». Дізнатися більш детальну інформацію про актуальні кредитні пропозиції можна за телефоном 0 800 502 310 або на сайті www.express-group.com.ua.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com