09.12.2013

Спеціалізовану вантажну техніку на базі шасі ТАТА презентовано у містах України

0

Компанія «Юніверсал Моторз Груп» виводить на вітчизняний ринок комерційну техніку спеціального призначення на базі шасі ТАТА.

З цією метою 25 листопада у Харкові, 27 листопада у Донецьку, 4 грудня у Хмельницьку та 5 грудня у Львові компанія «Юніверсал Моторз Груп» на базі своїх дилерських підприємств провела презентації спеціальних автомобілів ТАТА (LPT 613 автопідйомник та LPT 1618 бортова платформа з краном-маніпулятором) для вітчизняних компаній енергетичного та комунального секторів.

Експлуатаційні характеристики ТАТА LPT 613 автопідйомник:

• ЕКОНОМІЧНІСТЬ. Витрати палива від 16 л на 100 км. Низька вартість утримання. Моторесурс двигуна 500 000 км;
  • ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ. 6 робочих місць, максимальна висота підйому корзини на 18 м, максимальний виліт корзини 11,5 м, поворот стріли на 360 град, поворот корзини на 90 град, інвентарні ящики;
  • НАДІЙНІСТЬ. Перевірена якість шасі, автопідйомник Oil&Still виробництва ЕС (Італія), гарантія 2 роки або 100 000 км;
  • БЕЗПЕКА. 17 систем контролю.

Ціна моделі стартує від 550 000 грн.
0

Експлуатаційні характеристики ТАТА LPT 1618 бортова платформа з краном – маніпулятором (КМУ) Fassi:

• ЕКОНОМІЧНІСТЬ. Витрати палива від 27 л на 100 км. Низька вартість утримання. Моторесурс двигуна 500 000 км;
  • ПРОДУКТИВНІСТЬ. Заміняє роботу двох автомобілів (борт і кран). Максимальна вантажопідйомність крану 4 310 кг, максимальний виліт крану 7,9 м. Додаткові системи захватів. Алюмінієвий легкий борт.
  • НАДІЙНІСТЬ. Перевірена якість шасі, КМУ Fassi виробництва ЄС (Італія), гарантія 2 роки або 100 000 км.

Ціна моделі становить від 623 300 грн.

0

«Ми сподіваємось, що автопарки вітчизняних підприємств поповняться даними моделями. – коментує Генеральний директор «Юніверсал Моторз Груп» Андрій Шпак. Адже автомобілі ТАТА LPT 613 автопідйомник та ТАТА LPT 1618 бортова платформа з краном-маніпулятором – ефективні транспортні рішення спеціального призначення, що цілком здатні забезпечити потреби бізнес-компаній різних профілів».

Учасники презентації у містах України схвально оцінили експлуатаційні характеристики та високий рівень надійності автомобілів на базі шасі ТАТА.

Детальна інформація про моделі ТАТА та дилерську мережу «Юніверсал Моторз Груп» у регіонах на сайті www.bus-truck.com.ua, а також за телефоном гарячої лінії  0-800-501-752.

Довідка

Дистриб'юторська компанія «Юніверсал Моторз Груп», яка входить до групи компаній корпорації УкрАВТО, є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів TATA, JAC, автобусів I-VAN і ЗАЗ,  і працює в сегменті вантажних автомобілів і пасажирських автобусів, здійснюючи продаж комерційної техніки, та її повне сервісне обслуговування. Дилерські центри компанії знаходяться у всіх куточках України і пропонують повний спектр послуг з продажу, обслуговування і супроводу клієнтів.