13.12.2013

Ваші ідеї покращують сервіс КІА!

З метою постійного вдосконалення рівня обслуговування, КІА звертається до своїх клієнтів за ідеями. Маєте пропозиції з покращення сервісу? Ми їх уважно вислухаємо!

Поділіться своїми ідеями і станьте Гуру КІА Сервісу! Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, відкрита для пропозицій з боку клієнтів щодо покращення рівня обслуговування у дилерській мережі.

Закликаємо вас виражати власне бачення того, яким повинен бути першокласний автомобільний сервіс та ділитись своїми думками у спеціальному розділі на сайті kia.ua. Прохання висловлювати свої пропозиції із сервісного обслуговування КІА тим клієнтам, які придбали автомобілі в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» і які хоча б один раз були на сервісному обслуговуванні.

Відтепер рівень обслуговування визначаєте саме ви і ваша думка надзвичайно важлива для нас. Надсилайте ідеї до 31 січня 2014 року і спостерігайте, як ми впроваджуємо і втілюємо ваші мрії.

Давайте разом збудуємо ідеальні сервісні стосунки!

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com