21.01.2014

В Одесі відкрився новий дилерський центр ЗАЗ

ЗАЗ розширює свою географію на території України. В Одесі відкрився новий дилерський центр ЗАЗ​​, який надає своїм клієнтам повний спектр послуг з продажу та технічного обслуговування автомобілів ЗАЗ.

5Новим підприємством дилерської мережі «АвтоЗАЗ-сервіс» в Одесі став ТОВ «Авто Групп», що здійснює продаж автомобілів усієї модельної лінійки ЗАЗ – VIDA, Forzа, Lanos,Sens і Lanos Pick-up. Новий дилерський центр є одним із найбільших автоцентрів на Одещині із загальною площею 2300 кв.м. Клієнтам автоцентру надається повний комплекс послуг з продажу автомобілів, оригінальних запасних частин, додаткового обладнання, а також по сервісному, гарантійному та післягарантійному технічному обслуговуванню автомобілів ЗАЗ.

«Відкриваючи нові дилерські центри, ми прагнемо забезпечити клієнту максимально зручні умови з придбання і обслуговування автомобілів ЗАЗ. Коментує Генеральний директор Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький. У новому автосалоні ЗАЗ клієнту забезпечать індивідуальний підхід і професійний рівень обслуговування».

ТОВ
«Авто Групп» – сучасний салон, який включає в себе:

• 1Дві демонстраційні зали з окремою зоною видачі автомобілів;
  • сервісний центр на 14 постів: автомийку, пост діагностики ходової частини та електрообладнання, розвал-сходження, пост шиномонтажу, малярно-рихтувальний комплекс, обладнаний 2-ма фарбувально-сушильними камерами, а також іншим необхідним спеціалізованим обладнанням та інструментом;
  • склад оригінальних запасних частин.

Сервісний центр оснащений сучасним високотехнологічним обладнанням німецьких виробників NUSSBAUM і BOSCH, новітнім діагностичним обладнанням, а також спеціальним інструментом для виконання ремонтних робіт будь-якої складності.

Крім того, кожен клієнт дилерського центру може скористатися спеціальними програмами кредитування і страхування, консультації з яких нададуть менеджери автосалону безпосередньо на місці.

2Також, для комфорту і зручності відвідувачів, в автосалоні передбачена кімната відпочинку клієнтів з безкоштовним Wі-Fі, дитячим куточком та послугами кас-банку.

Запрошуємо Вас у новий дилерський центр ЗАЗ ​​ ТОВ «Авто Групп» за адресою: м. Одеса, Люстдорфська дорога, 55.

Кожен відвідувач має можливість скористатися кваліфікованою консультацією і підібрати автомобіль відповідно до індивідуальних переваг.

Більш детальна інформація про моделі і дилерську мережу ЗАЗ  на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01

ДОВІДКА
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні Філія «АвтоЗАЗ-сервіс». З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена ​​автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» – це розвинена мережа дилерських центрів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування, і закінчуючи офіційним гарантійним і післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якій точці України.