31.01.2014

KIA Sportage – кросовер №1 в Україні!

В 2013 році КІА Sportage став найулюбленішим кросовером українців. Такі високі позиції позашляховик заслужив за рахунок своїх відмінних технічних, експлуатаційних характеристик та дизайну.

За результатами перших реєстрацій автомобілів в 2013 році КІА Sportage - безкомпромісний лідер у класі SUV. Всього за рік більше трьох тисяч українців стали власниками цих нових кросоверів.

В модельній лінійці КІА, Sportage також в лідерах. В 2013 році він є другим за популярністю автомобілем в структурі продажів КІА, одразу після КІА Rio.

З моменту своєї презентації в Україні КІА Sportage здобув армію прихильників. У 2011 році Sportage переміг у номінації Кросовер SUV у Всеукраїнській Акції «Автомобіль року в Україні». В тому ж році Automotive Brand Contest назвав Sportage переможцем у категорії «Дизайн екстер'єру». Також в 2013-му автомобіль став Лідером продажів у Всеукраїнському рейтингу «Авторейтинг 2012».

Таке визнання вкотре підтверджує провідні позиції КІА Sportage і сьогодні цей популярний позашляховик є в наявності у достатній кількості і чекає на Вас в дилерській мережі  «ФАЛЬКОН-АВТО».

В Україні КІА Sportage пропонується із бензиновим двигуном об’ємом 2,0 л та з дизельним  агрегатом, об’ємом 1,7 л, що працюють на вибір або з механічною, або з автоматичною коробками передач. Ціни на КІА Sportage стартують від 214 000 грн.

До слова, за результатами 2013 року, бренд КІА входить в ТОП-5 найпопулярніших автомобільних брендів в Україні, частка ринку досягла 6%.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com