06.02.2014

Chery : понад 75 000 споживачів за 7 років з моменту виходу на український ринок

Для «Сі Ей Автомотів» 2013 був наповнений важливими подіями . Так, легендарна «Зозуля» ( Chery QQ ) в лютому 2013 року відзначила свій 10-річний ювілей. І стала моделлю Chery, що продається найкраще. З моменту ж старту продажів кількість автолюбителів , які зупинили свій вибір на Chery QQ , подолало позначку в один мільйон у більш ніж 80 країнах .

10

Важливим подією для концерну Chery в минулому році стало призначення Хакана Саракоглу на посаду керівника дизайнерського центру Chery в Шанхаї. Колишній дизайнер Porsche тепер керує групою , яка працює над оновленням дизайну майбутніх серійних моделей Chery - від седана до кроссовера.

Не обійшлося в 2013 роки без нагород . На Женевському автосалоні концепт -кар Chery TX отримав нагороду за кращий дизайн в номінації «Кращий концепт -кар року». Завдяки своєму яскравому дизайну китайський концепт випередив іменитих європейських і японських конкурентів , чим здивував багато європейських ЗМІ.

211

Якщо говорити про Україну , то в березні 2013 стартувала програма Chery Assistance . Це програма підтримки на дорогах , яка дозволяє забезпечити автомобілістам спокій в дорозі і забезпечити ряд послуг у разі екстрених ситуацій . У рамках програми можна скористатися технічною допомогою , службою евакуації автомобіля , інформаційними та організаційними послугами , які надаються професійної диспетчерською службою компанії «Сі Ей Автомотів ».

У квітні минулого року бренд Chery презентував новий логотип - овал з трикутником в центрі , який дуже нагадує алмаз. Виробник говорить, що сторони трикутника означають основні цінності компанії : розвиток , якість і технології . Поки дана емблема буде представлена у всіх нових моделях Chery тільки на місцевому ринку, на міжнародних ринках, у тому числі і в Україні , впровадження нового логотипу відбудеться пізніше.

Важливою подією для Chery в нашій країні стала виставка SIA - 2013, де бренд Chery відсвяткував свій 7 -річний ювілей в Україні. Маючи широкий вибір моделей в усіх сегментах і хорошу комплектацію при доступній ціні, Chery по праву стала однією з найпопулярніших марок авто в Україні. Адже за 7 років з моменту виходу на український ринок, автомобілі Chery завоювали визнання понад 75 000 споживачів, які стали власниками даних авто за такий нетривалий час.

0

У 2013 році на виставці в Шанхаї Chery продемонструвала новий імідж бренду, обличчям якого стала технологія iAuto , і показала три концептуальні моделі Arizzo 7, Beta 5 і @ANT.
Концептуальна версія Chery Arizzo 7 - перший автомобіль Chery, що показав інноваційний пакет технологій під назвою iAuto (Intelligence Auto) . iAuto включає в себе мультимедійні системи Cloudrive на базі операційної системи Android , наступне покоління двигунів і трансмісій Acteco , і «концепцію високих стандартів якості» , іменовану Cherysma . Ще один плюс нової електронної начинки - можливість дистанційного відкривання і закривання дверей, регулювання сидінь і багато чого іншого за допомогою смартфона. Дана модель була представлена на Столичному Автошоу 2013, що дозволило українським споживачам познайомитися з iAuto ближче. Крім Arizzo7, гостям виставки представили модель Chery A19 .

0

У липні 2013 року стартував спільний проект з мережею супермаркетів «Фуршет», де кожен покупець , який зробив покупку на 75 грн і скористався карткою Fishka , мав можливість виграти один з п'яти автомобілів Chery E5 . І вже в жовтні 2013 переможці розіграшу отримали ключі від своїх новеньких седанів Chery E5 . Щасливчики змогли переконатися не тільки в тому, що це все по- справжньому, а й оцінити достоїнства Chery E5.

У 2014 році офіційний дистриб'ютор представить вітчизняному споживачеві 2 новинки - Chery Tiggo AMT і Chery Arizzo7. Так, з новою модифікацією Chery Tiggo автомобілісти зможуть познайомитися вже цієї весни. Chery Tiggo AMT з коробкою автомат надійде в продаж у березні. Автомобіль буде доступний з двигуном Acteco 1,8 л., потужністю 132 к.с. Але найприємнішим сюрпризом для споживачів буде приваблива ціна на кросовер , яка поки тримається в секреті.

Другою новинкою стане Chery Arizzo 7, яка з'явиться у продажу на українському авторинку вже у вересні цього року. Новий седан D- класу оснащений 1,6 -літровим бензиновим двигуном потужністю 126 к.с., двома типами трансмісій - пятідіапазонной «механіка» або безступінчатий варіатор.

У « Сі Ей Автомотів» впевнені , що новинки Chery в 2014 році знайдуть відгук у споживача за рахунок якісних експлуатаційних характеристик , широких функціональних можливостей і яскравого дизайну.

Детальніше про автомобіліChery  - на сайті www.chery.net.ua.

ДОВІДКА.

«Сі Ей Автомотів» є офіційним дистриб'ютором автомобілів CHERY в Україні. Компанія працює на ринку України з 2006 року. На сьогоднішній день в структуру «СІ ЕЙ Автомотів» входить 31 дилерське підприємство, які розташовані по всій території нашої країни.

Автобренд Chery і сьогодні продовжує втілювати в життя дух «наполегливої праці та ініціативи». Поставивши перед собою мету - виробляти «надійніші, економічніші і більш екологічні» автомобілі.

Веб-сайт – www.chery.net.ua

Chery на Facebook - http://www.facebook.com/CheryUkraine