07.02.2014

Наперекір буденності - новий етап розвитку бренда Maserati

2013 ознаменував початок співпраці між корпорацією УкрАВТО і легендарним італійським брендом Maserati SpA. На початку року було укладено генеральну дистриб'юторську угоду, в рамках якого, новостворена компанія «Гранд Автомотів» отримала статус ексклюзивного імпортера в Україні.

Офіційне відкриття нового автосалону Maserati відбулося 26 квітня на Столичному шосе в місті Києва. У рамках офіційного відкриття нового автосалону бренду і старту роботи нової компанії в Україні відбулася гучна прем'єра абсолютно нового бізнес-седана S-класу Maserati Quattroporte, а вже восени стартував продаж Maserati Ghibli третього покоління.

0

Завдяки професіоналізму, досвіду роботи з преміальними брендами і можливостям Корпорації «УкрАВТО», в поєднанні з запуском відразу 2-х нових моделей протягом 2013 року, бренд Maserati по праву зайняв одне з провідних місць в преміум-сегменті українського автомобільного ринку, збільшивши продажі на 62% порівняно з 2012 роком.

0

З урахуванням того, що новий дистриб'ютор Maserati в Україні займається італійським брендом трохи більше півроку, ще поки рано говорити про сформовані тенденції. Але цілком очікуваним став факт, що серед українських шанувальників італійського преміума найбільшим попитом користувалися повнопривідні версії нових Quattroporte і Ghibli.

Крім цього, серед інших важливих досягнень нового дистриб'ютора за минулий рік, необхідно виділити суттєві якісні зміни, які відбулися в роботі з надання сервісної підтримки клієнтам. Наявність і своєчасні поставки запчастин, широкий вибір додаткових аксесуарів, наявність висококласного спецінструменту і висококваліфіковані фахівці, а також, неперевершені стандарти якості обслуговування, все це, змогли з гідністю оцінити українські любителі розкоші і швидкості.

2014 рік стане дуже важливим і знаковим для бренду, оскільки саме цього року Maserati відсвяткує 100-років з моменту заснування компанії. Також офіційний дистриб'ютор бренду в Україні в поточному році має намір реалізувати великий потенціал для збільшення продажів. В даний момент активно йде робота з відкриття нових дилерських центрів і посиленню позицій бренду в регіонах нашої країни. За результатами аналізу попиту , а також інтересу з боку потенційних покупців в перші місяці продажів очікується , що модель Ghibli судилося стати об'емообразующіе в структурі продажів бренду в 2014 році в Україні.

0

У цьому році компанія Гранд Автомотів планує відкриття трьох дилерських центрів у регіонах з метою наближення італійського преміум-бренду до українського споживача.

У Maserati вже проголосили гасло на наступні 100 років своєї діяльності - «завжди боротися з одноманітністю в автомобілебудуванні і завжди бути абсолютною протилежністю всім іншим авто». Україна не стане винятком і офіційний дистриб'ютор автомобілів Maserati докладе максимум зусиль, щоб клієнти могли на 100% відчути початок нової епохи. Що стосується наступних новинок від Мазераті, то за інформацією виробника, в 2015 році на ринок вийде позашляховик Levante.