22.02.2011

Лідер продажів Toyota в Україні

Лідер продажів Toyota в Україні

Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179 – лідер продажів Toyota в Україні в 2010 р. За підсумками минулого року Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179, продовжує утримувати лідерство в рамках офіційної дилерської мережі Тойота в Україні більше 18 років, підкріплюючи зростаючі показники продажів високим рівнем гарантійного та сервісного обслуговування.

Послідовно реалізуючи стратегію свого розвитку, Тойота Центр Київ «Автосаміт», на Харківському шосе, 179, показав найвищі результати продажів у 2010р. серед автоцентрів, що входять в офіційну дилерську мережу «ПІІ Тойота Україна» - понад 10,02% всеукраїнського ринку офіційних продажів автомобілів Toyota і більше 30,1%  київського ринку!

Тойота Центр Київ «Автосаміт», на Харківському шосе, 179 - це один з найбільших автосалонів Toyota в Европі. У салоні представлена найбагатша експозиція автомобілів в різних кольорах і комплектаціях, що допомагає зробити вибір автомобіля більш наочним.

Автосалон відрізняється зручним розташуванням і надає чи не найширші можливості по «тестування» автомобілів Toyota на будь-якому з трьох запропонованих маршрутів для тест-драйву. Тойота Центр Київ «Автосаміт», на Харківському шосе, 179 пропонує своїм покупцям пройти тест-драйв позашляховиків на спеціальній позашляховій трасі в лісництві в найбільш наближених до реального режиму експлуатації автомобіля умовах, так само оцінити потенціал і міць прийомістих седанів Toyota «підкорювачів міських вулиць і міжміських магістралей» на трасі Київ-Бориспіль - напевно, кращої трасі України і єдиному автобані європейського рівня в країні.

Компанія Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179 надає послуги найвищої якості, застосовуючи при цьому сучасне обладнання і передові сервісні технології  такі як:

«Експрес-сервіс» - сертифікована ще в 2007 році, і є унікальною для українського авторинку технологією обслуговування автомобілів. Технічне обслуговування, яке, на відміну від стандартної практики, виконується відразу декількома механіками СТО, що скорочує час обслуговування в три рази і при цьому не збільшує вартості робіт.

«3D стенд розвалу сходження коліс» - інноваційна технологія, понад точне обладнання стенд розвалу сходження коліс з технологією 3D, який дозволяє швидко і з надзвичайною точністю надавати результати вимірювання ходової частини і геометрії кузова автомобіля.

За свою історію Тойота Центр Київ «Автосаміт» зміг перший запустити цілу серію передових за своїм рівнем послуг: система Trade-in, Рання пташка, Підмінний автомобіль, Фінансовий брокер, Техогляд, Зберігання шин, програма допомоги в дорозі Toyota Assistance, Assistance + і цілий ряд інших, які з часом стали стандартом для багатьох дилерських мереж.
             Багаторічна історія Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179, підкріплена високим рівнем довіри та лояльності покупців і відвідувачів формують позитивний імідж компанії. На підприємстві так само надаються найкращі умови для покупців, які купують автомобіль в автоцентрі повторно.

Многолетнее сотрудничество с партнерами: передовыми банками, лизинговыми, страховыми компаниями позволяет не только предоставлять весь спектр услуг для любого покупателя по необходимому запросу, но так же развивать и предлагать наиболее лояльные программы для для покупки и обслуживания автомобиля Toyota в Тойота Центр Киев «Автосамит» на Харьковском шоссе, 179.

18-ти річний досвід роботи, накопичені знання, залученість кожної людини, в процес вдосконалення рівня обслуговування, щодня докладає максимум зусиль, щоб відвідувачі були задоволені кожною хвилиною перебування в автоцентрі допомагають домагатися найвищих результатів і є основою стратегії підприємства.  Колектив пишається тим, що за результатами незалежного опитування, який постійно проводить Toyota Motor Europe, Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179 вдалося два роки поспіль отримати найвищу оцінку зусиль - почесну нагороду «Ічибан», що в перекладі з японської означає «кращий», «лідер», «номер один».

Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179 завжди був і залишається новатором, клієнт-орієнтованою компанією.  Надає послуги найвищої якості, застосовуючи при цьому сучасне обладнання і передові сервісні технології.
          Офіційний дилер Тойота в Україні, що входить в структуру корпорації УкрАВТО - Тойота Центр Київ «Автосаміт» завжди радий бачити Вас за адресою: Харківське шосе, 179. Для Вас ми перетворимо придбання автомобіля на свято!

***

Краща, найбільш якісна пропозиція - це основа популярності Toyota як виробника автомобілів. Тойота Центр Київ «Автосаміт», слідуючи філософії Toyota (The Toyota Way): «Повага до людей» і «Постійне вдосконалення», прагне надавати своїм клієнтам кращі на ринку товари і послуги. Це не гасло - це стиль життя офіційного дилера Toyota в Україні володаря премії «Ічибан» 2008-2009 року, успішна діяльність якого підкріплюється 18-річним досвідом бездоганної роботи. Ми цінуємо  комфорт наших замовників. Наша мета полягає в тому, щоб кожен покупець відчув найвищу якість обслуговування. Тому ми пропонуємо найкращі фінансові продукти і бездоганну якість обслуговування.