17.02.2014

У Києві відбувся перший «КІА Драйв Клуб» зліт!

Минулого уікенду, 15 лютого 2014 року, стартував перший клубний тест-драйв автомобілів КІА. Пілоти – члени автомобільних клубів KIA Club та ceed Club. Вперше власники автомобілів КІА, які до того ж належать до клубної спільноти, зібрались разом для спільного тест-драйву.

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, організувала новий проект – зліт «КІА Драйв Клуб». В його рамках представники українських автомобільних клубів КІА тестували цікаві для них моделі південнокорейського виробника, спілкувались, ділились враженнями та просто весело і з користю проводили вікенд.

Перший клубний тест-драйв відбувся в «Автоцентрі на Столичному», за адресою: Столичне шосе, 90. Всі охочі члени автомобільних клубів КІА, яких приїхало близько 20 осіб,  протестували КІA cee’d, KIA Cerato та KIA Sorento. На останній, до слова, виявилось найбільше заявок.

«Такі заходи дозволять дистриб’ютору та представникам клубів підтримувати конструктивний діалог. Ми дуже хочемо знати думки і враження людей, які не лише придбали автомобілі КІА, але настільки ними захоплені, що навіть об’єднуються у спільноти, - наголосила Генеральний директор «ФАЛЬКОН-АВТО» Ніна Васадзе.

Окрім тест-драйвів на учасників зльоту чекали відвідання автосалону, а також сервісного та учбового центрів, де присутні могли на власні очі побачити процес сервісного обслуговування автомобілів КІА, дізнатись, де проходять навчання майстрів та проконсультуватись із фахівцями.

В подальшому проект «КІА Драйв Клуб» триватиме. В планах - проводити його в різних місцях та залучати ще більше прихильників бренду КІА. У них з’явиться можливість протестувати автомобілі КІА, дізнатись останні новини бренду та обговорити їх за кавою у колі однодумців.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com