18.02.2014

KIA Sportage другий рік поспіль переможець «Авторейтингу» у класі компактних кросоверів!

За результатами Національного автомобільного рейтингу «Авторейтинг 2013», який відбувся в рамках Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні 2014», КІА Sportage став лідером за кількістю реалізованих автомобілів у минулому році в класі компактних кросоверів.

На щорічній церемонії нагородження «Автомобіль року в Україні 2014», компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, здобула відзнаку «Авторейтинг 2013», який оцінює результати продажів автомобілів протягом року.

У класі компактних кросоверів безкомпромісний лідер - КІА Sportage, який став найпопулярнішим в Україні. Всього за рік більше трьох тисяч українців стали власниками цих нових кросоверів. Зазначимо, що це вже друга поспіль нагорода «Авторейтинг», яку завоював КІА Sportage. Торік популярний кросовер теж обійшов конкурентів і став лідером продажів у своєму класі.

В модельній лінійці КІА, Sportage також в лідерах. В 2013 році він є другим за популярністю автомобілем в структурі продажів КІА, одразу після КІА Rio.

З моменту своєї презентації в Україні КІА Sportage здобув армію прихильників. У 2011 році Sportage переміг у номінації Кросовер SUV у Всеукраїнській Акції «Автомобіль року в Україні». В тому ж році Automotive Brand Contest назвав Sportage переможцем у категорії «Дизайн екстер'єру». Також в 2013-му автомобіль став Лідером продажів у Всеукраїнському рейтингу «Авторейтинг 2012».

Таке визнання вкотре підтверджує провідні позиції КІА Sportage, і найголовніше, наразі цей популярний позашляховик є в наявності у достатній кількості і чекає на Вас в дилерській мережі  «ФАЛЬКОН-АВТО».

В Україні КІА Sportage пропонується із бензиновим двигуном об’ємом 2,0 л та з дизельним  агрегатом, об’ємом 1,7 л, що працюють на вибір або з механічною, або з автоматичною коробками передач. Ціни на КІА Sportage стартують від 235 000 грн.

До слова, за результатами 2013 року, бренд КІА входить в ТОП-5 найпопулярніших автомобільних брендів в Україні, частка ринку досягла 6%.

Нагадаємо, торік переможцем Акції «Автомобіль року в Україні 2013» став КІА Optima. KIA Rio, своєю чергою, здобув першість у класі (А-В клас) та переміг у номінації «Співвідношення ціна/якість».

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com