11.03.2014

На Автосалоні в Женеві відбулась європейська прем'єра KIA Soul EV та концептуального купе GT4 Stinger!

Стенд бренду КІА на 84-му Женевському Міжнародному Автосалоні також прикрашають оновлений Sportage та ​​гібридна версія седана бізнес-класу Optima Hybrid.

У Женеві відбулась європейська прем'єра нового електромобіля KIA Soul EV. Виконаний у тій самій культовій стилістиці, що і нещодавно презентоване друге покоління KIA Soul - Soul EV має стати першим електромобілем марки KIA, призначеним для продажу в усьому світі. Його серійний випуск запланований на другу половину 2014 року.

Soul EV - передньоприводний електромобіль з батареєю літій-іонних полімерних акумуляторів високої потужності. Завдяки запасу ходу приблизно в 200 км на одній зарядці - Soul EV ідеально підходить для міських поїздок.

Наступна зірка Автосалону в Женеві - концептуальне купе GT4 Stinger, світова прем'єра якого відбулась на початку 2014 року на Детройтському автосалоні. Концепт-кар GT4 Stinger - безкомпромісне купе, створене в Каліфорнійському дизайн-центрі KIA, відображає новий і  амбітний напрямок розвитку марки. Stinger обіцяє водію максимальне задоволення від водіння та максимальну зацікавленість оточуючих у транспортному потоці.

Концепт-кар створений на задньоприводній платформі. У розпорядженні водія дволітровий чотирициліндровий турбодвигун T-GDI потужністю 315 к.с., шестиступенева механічна коробка передач і гоночна незалежна підвіска. Наразі конкретних планів щодо запуску концепт-кара GT4 в серію немає.

Важливе місце на женевському стенді KIA відведено і оновленому KIA Sportage, який зазнав низки вдосконалень. Зокрема виріс рівень комфорту поїздки. Внесені зміни дозволили знизити рівень шуму і вібрацій та підвищити плавність ходу. У боротьбі з шумом помітну роль відіграло лобове скло з покращеною звукоізоляцією. Модернізація елементів конструкції, нові опори кріплення трансмісії - також роблять відчутний внесок у підвищення рівня їздового комфорту.

Ще один європейський дебют - оновлена ​​гібридна версія седана бізнес-класу Optima Hybrid . Візуально рестайлінговий автомобіль легко відрізнити за зміненими переднім і заднім  бамперами та осучасненій решітці радіатора у фірмовому стилі KIA «ніс тигра». Тепер в передньому бампері інтегровані нові світлодіодні протитуманні фари.

Серед технічних оновлень гібридної версії - системи контролю за дотриманням рядності (Lane Keep Assist), контролю «сліпих» зон (Blind Spot Detection) та «інтелектуальна» система автоматичного паркування (SPAS).

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Picanto, Rio(седан та хетчбек), Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com