14.03.2014

KIA оголошує РОЗПРОДАЖ*!

Тільки до 30 квітня 2014 року бестселлери модельного ряду - KIA Rio, KIA Sportage та KIA cee’d можна придбати за спеціальними цінами:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», оголошує про великий весняний розпродаж найпопулярніших моделей бренду. Тільки до 30 квітня 2014 року на КІА Rio, KIA Sportage та KIA cee’d поширюється спеціальна пропозиція.

КІА Rio пропонується в Україні з двома типами бензинових двигунів об’ємом 1,4 та 1,6 літри, з потужностями 107 та 123 кінські сили відповідно. В залежності від комплектації КІА Rio може бути оснащено підігрівом керма, передніх сидінь та дзеркал, коректором напрямку світла фар, автоматичним клімат-контролем та ін.

Тільки зараз ціни на КІА Rio в офіційних дилерів стартують від 153 000 гривень.

KIA Sportage – автомобіль, який два роки поспіль є переможцем «Авторейтингу» в класі компактних кросоверів, в Україні пропонується із бензиновим двигуном об’ємом 2,0 л, що комплектується або механічною, або автоматичною коробками передач, та з дизельним  агрегатом, об’ємом 1,7 л, який комплектується механічною трансмісією.

Зараз Ви маєте останню можливість придбати КІА Sportage 2013 року виробництва, оскільки на дану модель оголошено повний розпродаж. Ціни стартують від 252 000 гривень.

Весняний розпродаж торкнувся і популярної моделі КІА – cee’d.  Для шанувальників дизельних двигунів cee’d пропонується із агрегатом об’ємом 1,6 л з механічною чи автоматичною коробкою передач. А для прихильників бензинових авто представлені моделі КІА cee’d із двигунами 1,4л та 1,6л із механікою чи автоматом.

В залежності від комплектації КІА cee’d оснащено системами ABS, EBD, ESP та системою допомоги при русі з гори та у гору. Комфорт водію забезпечують такі опції, як: двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, датчик дощу, підігрів керма та передніх сидінь тощо.

Придбати це винятково стильне та яскраве авто за ціною від 173 000 гривень можна тільки до 30 квітня 2013 року у дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО».

Поспішайте: кількість автомобілів обмежена!

* Мається на увазі зниження ціни на автомобілі KIA Rio, Kia Sportage та Kia cee’d 2013 року виробництва з 08.03.2014 р. у порівнянні з цінами станом на 07.03.14 у еквіваленті в доларах США по комерційному курсу. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження в перерахунку на долари США становить на КІА Rio - $ 2100, на КІА cee’d -  $ 2 900, на КІА Sportage – $ 1 800. Станом на 08.03.14 ціни на КІА Rio – від $ 15 300, на КІА cee’d -  від $ 17 300, на КІА Sportage –  від $ 25 200. Розрахунок здійснюється у гривнах, згідно комерційному курсу, встановленому на день оплати. Виробник залишає за собою право на внесення змін в комплектації. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни, в разі збільшення ціни зазначених автомобілів через зміну курсу гривні до іноземної валюти. Комерційний курс гривні до 1 долара США станом на 08.03.14 – 9,10 грн. за 1 долар США; станом на 18.03.14 – 10,00 грн. за 1 долар США. Акція діє з 08.03.2014 року по 30.04.2014 року в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (www.kia.ua).

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com