18.03.2014

У 2013 році «Юніверсал Моторз Груп» успішно реалізувала 50 одиниць вантажних автомобілів ТАТА LPT 1116

0

У минулому році компанія «Юніверсал Моторз Груп» успішно реалізувала 50 одиниць вантажних автомобілів моделі ТАТА LPT 1116. Клієнтами компанії стали представники дистрибуції продовольчих товарів, а також комунальні служби.

Модель ТАТА LPT 1116 з'явилася в продуктовому портфелі компанії тільки на початку 2013 року. Зокрема, «Юніверсал Моторз Груп» на початку року мала у своєму розпорядженні партією в 50 автомобілів, яку змогла успішно реалізувати вже до кінця листопада!

TATA LPT 1116 – середньотоннажний автомобіль (вантажопідйомність 7,3 тонн) з простою, надійною і стійкою до перевантажень конструкцією. Шасі ТАТА LPT 1116 сконструйоване найбільшим індійським автовиробником TATA MOTORS Ltd. на взятій за основу, перевіреній часом, платформі Mersedes-Benz 613-ий серії. У конструюванні цього автомобіля брали участь багато іменитих компаній, таких як ZF, Knorr-Bremse, Bosch, Beru, Voss та ін.

«Серцем» вантажівки ТАТА LPT 1116 став 6-ти циліндровий, 4-х тактний двигун TATA 697 TC/IC. Потужний, і при цьому економічний, двигун автомобіля відповідає всім сучасним вимогам. Він оснащений турбонаддувом та інтеркулером. Крім того, агрегат володіє відмінними тяговими характеристиками з максимальною потужністю в 153 л.с.!

ТАТА LPT 1116 повністю адаптований до кліматичних умов України та країн СНД, а також до вітчизняного палива, що вельми важливо для автовласників, які обирають даний автомобіль в якості свого бізнес- партнера на довгі роки. Комфортна температура в салоні підтримується завдяки повному утепленню автомобіля, а також за рахунок роботи потужного обігрівача. Тому ТАТА LPT 1116 нестрашний холод, властивий помірним широтам.

«ТАТА LPT 1116 зарекомендував себе з позитивного боку як вантажівка з широкими функціональними характеристиками, що характеризується витривалістю у важких умовах експлуатації, а також економічністю. - Коментує Генеральний директор «Юніверсал Моторз Груп» Олександр Погорілий. - Автомобіль може з успіхом використовуватися в різних сферах бізнесу, а також задовольняти потреби спеціальних муніципальних служб».

0Офіційний дистриб'ютор також повідомляє, що на базі шасі ТАТА LPT 1116 можливо виготовити різні види стандартної і спеціальної техніки, включаючи бортові автомобілі, фургони, евакуатори, крани-маніпулятори, гідропіднімачів, самоскиди і т.д. Важливим для майбутніх автовласників є й те, що при всіх численних достоїнствах автомобіля ціна ТАТА LPT 1116 максимально наближена до ціни вітчизняних аналогів.

На думку Олександра Погорілого, успіх продажів моделі в 2013 році продовжитися і в нинішньому році. Адже ТАТА LPT 1116 однозначно зацікавила покупців своїми характеристиками. У зв'язку з цим дистриб'ютор вже закупив наступну партію моделі для подальшої реалізації своїм клієнтам.

Детальна інформація про моделі ТАТА і автобуси ЗАЗ – на сайті www.bus-truck.com.ua, а також за телефоном гарячої лінії 0-800-501-752.

Довідка

Дистриб'юторська компанія Юніверсал Моторз Груп, яка входить до групи компаній корпорації УкрАВТО, є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів TATA і автобусів ЗАЗ, і працює в сегменті вантажних автомобілів і пасажирських автобусів, здійснюючи продаж комерційної техніки, а також її повне сервісне обслуговування. Дилерські центри компанії знаходяться у всіх куточках України і пропонують повний спектр послуг з продажу, обслуговування і супроводу клієнтів.