19.03.2014

«Чув? Бачив?» Розпродаж ЗАЗ!*

Офіційний дистриб’ютор автомобілів ЗАЗ в Україні – Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» – оголошує весняний розпродаж від ЗАЗ!

Весна настала, і саме час задуматися над покупкою нового авто! Тим паче, що саме зараз це можна зробити із вигодою. Адже у дилерській мережі АвтоЗАЗ-сервіс з 08 березня по 30 квітня 2014 року проходить розпродаж автомобілів. Діють вигідні цінові пропозиції на усі авто від ЗАЗ виробництва 2012 та 2013 рр. Усі вони варті особливої уваги. Адже максимальна вигода на автомобілі сягає до 12 740 грн**!

0

Саме з такою вигодою можна стати власником  ЗАЗ VIDA у кузові хетчбек 2012 р.в у «топовій» комплектації. А значить, в її арсеналі – повний набір опцій комфорту та безпеки автовласника і його пасажирів. Вигідна  ціна діє й на інші модифікації моделі 2012 та 2013 років випуску. Модель ЗАЗ VIDA комплектується двигунами виробництва General Motors як з автоматичною, так із механічною трансмісією. Крім того, доступні автомобілі ЗАЗ VIDA з 1,5-літровим 109-сильним двигуном ACTECO розробки австрійської компанії AVL. На сьогоднішній день це найпотужніший двигун в лінійці ЗАЗ, який є також серцем й іншої популярної моделі – ЗАЗ Forza.

На ЗАЗ Forza виробництва 2012 та 2013 рр. також запропонована приємна ціна. Нагадаємо, що саме ця модель має найбільш широкий опціонал у модельній лінійці ЗАЗ. Кондиціонер, аудіосистема із шістьма динаміками і USB-роз'ємом, протиугінна система, подушки безпеки водія та пасажира, системи ABS + EBD, задній парктронік та ін. – усе це потурбується про комфортне та безпечне перебування пасажирів у авто.

«Народні» улюбленці вітчизняних водіїв ЗАЗ Lanos та абсолютний бестселер 2013 року – ЗАЗ Sens – також здивують привабливими ціновими пропозиціями. До речі, в арсеналі моделей, віднедавна, з’явилася ціла низка нових опцій у всіх комплектаціях. Так, моделі «збагатилися» дзеркалами з повторювачем повороту, оновленою панеллю приладів, підігрівом передніх сидінь, бічними молдингами, збільшеним радіусом коліс, підігрівом зовнішніх дзеркал та ін.

На усі автомобілі ЗАЗ розповсюджується сервісна гарантія у 3 роки або ж 100 тис. км пробігу. При цьому міжсервісний інтервал відповідає європейським стандартам гарантійної політики на обслуговування автомобілів та становить 15 тис. км.

Не зволікайте! Поспішайте відвідати автосалон у Вашому місті вже сьогодні!

Більш детальна інформація про моделі ЗАЗ та умови сервісної гарантії  –  на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01

*Розпродаж діє на автомобіль ЗАЗ VIDA SA4870 2012 року випуску з 08 березня по 30 квітня  2014 року в дилерській мережі Філії "АвтоЗАЗ-сервіс". Кількість автомобілів обмежена. Співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації автомобіля ЗАЗ VIDA SA4870 складає  17,13% станом на 08.03.2014 р. (Ціна VIDA 5-dr AT LUX SA4870  2012 р.в. станом  на 06.03.2014 – 119 700 грн. Ціна VIDA 5-dr AT LUX SA4870  2012 р.в. станом на 08.03.2014 – 99 190 грн. Знижка складає 20 510 грн., або 17,13%).Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця. Ціна формується з урахуванням курсу національної валюти.
**Наведена різниця між вартістю автомобіля  ЗАЗ VIDA SA4870  2012 та  2014 рр.  виробництва.