28.03.2014

В мережі офіційних дилерів KIA в Україні стартував весняний сервіс без меж!

Офіційні дилери KIA в Україні, що входять до складу Корпорації «УКРАВТО», підготували для Вашого авто нову колекцію привабливих акційних пропозицій, які дозволять привести автомобіль у форму після зимового періоду за більш ніж доступними цінами.

У період з 17 березня по 30 квітня 2014 року, відвідавши офіційного дилера KIA в Україні, що входить до складу Корпорації «УКРАВТО», клієнт зможе вигідно продіагностувати, підготувати та «перевзути» свій КІА до весни. Серед послуг: шиномонтаж, діагностика або перевірка розвал-сходження за спеціальною ціною, що діє на період акції, для кожної окремої послуги - від 111 грн.

Крім цього, акційна пропозиція поширюється і на систему кондиціонування, яку перед спекотним літом слід ретельно перевірити, усунути поламки, і в разі необхідності, заправити її, щоб у спекотну погоду почуватись комфортно у Вашому автомобілі. Вартість послуги - від 199 грн.

У разі якщо при проведенні діагностики будуть виявлені несправності у функціональній системі автомобіля, кожен клієнт отримає 10 % дисконт на послуги і від 7 % на запасні частини.

Крім цього, кожен, хто підготує свій автомобіль в рамках акційної пропозиції, отримає в подарунок карту програми CarMan & CarWoman* номіналом 5%. Власник карти зможе надалі отримувати дисконт на послуги сервісу і запчастини при обслуговуванні автомобіля в мережі офіційних дилерів KIA в Україні, які входять до складу Корпорації «УКРАВТО». Деталі уточнюйте на дилерських підприємствах Корпорації «УКРАВТО».

*Дія карт лояльності «СarMan @ CarWoman» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вищевказані послуги не поширюються і не підсумовуються.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com