02.04.2014

Продажі KIA Sportage FL стартували в Україні!

• Лідер в класі SUV в Україні 2013, КІА Sportage FL вирізняється чіткішими рисами, покращеним комфортом та легкістю керування;
  • Аудіосистема преміум-класу очолює список нових функціональних можливостей моделі 2014 року ;
  • Значне зниження шуму, вібрації та жорсткості стали запорукою підвищення комфорту;

Не встигли українські журналісти повернутись із Сицилії, де проходив пан-європейський тест-драйв автомобілів New KIA Soul та KIA Sportage FL, як останній вже з’явився в дилерській мережі офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, компанії «ФАЛЬКОН-АВТО».

Вперше оновлену версію кросовера презентували в рамках Женевського автосалону 2014.  КІА Sportage FL зберіг свої основні якості, але став яскравішим, сучаснішим та  більш технологічним, здобувши низку важливих змін в ходовій частині, екстер`єрі та салоні.

До оновленого дизайну екстер’єру КІА Sportage належать: нова решітка радіатора та нові світлодіодні задні ліхтарі. Інтер’єр Sportage вирізняється ширшим використанням м’яких на дотик матеріалів та новою панеллю приладів Supervision.

Модель Sportage 2014 року також має широкий набір нових функціональних можливостей в залежності від комплектації, які підвищать її привабливість для українських покупців. До наявних опцій належать: нова аудіосистема з 4,3-дюймовим сенсорним екраном і камерою заднього огляду, система керування автомобілем KІА FlexSteer із трьома режимами, кермо з підігрівом, сидіння водія з електроприводом регулювання та нові роз’єми USB для iPod.

Керування оновленим Sportage принесе ще більше задоволення завдяки низці вдосконалень  задля мінімізації шуму, вібрації та жорсткості (NVH).

В Україні покупцям оновленої моделі Sportage 2014 року пропонують дизельний двигун об’ємом 1,7л та 2,0 л потужністю 115 та 184 к.с. відповідно. Дизельний варіант комплектується механічною або автоматичною коробками передач. Для шанувальників бензинових версій КІА Sportage FL запропоновано із двигунами об’ємом 2,0 л, потужністю 154 к.с. з автоматичною трансмісією.

Ціни на КІА Sportage FL стартують від 290 400 грн.

Нагадаємо,  виготовлений у Європі КІА Sportage є одним з лідерів продажів серед автомобілів KІА в Україні: у 2013 році було продано більше 3 000 автомобілів КІА Sportage. Торік автомобіль став кросове ром №1 в Україні за результатами конкурсу «Авторейтинг».

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com