02.04.2014

Новий КІА Soul приїхав до України!

Після масштабного пан-європейського тест-драйву нового KIA Soul, який відбувся на о.Сицилія, Італія, довгоочікувана новинка тепер в Україні. Продажі нового КІА Soul стартували.

Днями в Італії, на о.Сицилія, пройшов тест-драйв нового КІА Soul. Випробувати новинку приїхало майже 300 журналістів з різних куточків Європи, серед них були і українські представники ЗМІ.

Новий КІА Soul був вперше презентований у 2013 році на Франкфуртському Автосалоні. Нове покоління компактного кросовера KIA Soul було створене командою дизайнерів KIA під керівництвом Пітера Шрайера, віце-президента і шеф-дизайнера KIA Motors Corporation.

Автомобіль КIA Soul другого покоління — абсолютно нова модель, в основі якої покладено концепцію Kia Track’ster 2012. Її розробка була серйозним викликом, адже  потрібно було зберегти яскраву індивідуальність Soul, що дозволила досягти їй шаленого успіху, і при цьому додати дизайну свіжості.

Із завданням дизайнери впорались на найвищому рівні: новий КІА Soul вже було відзначено в престижному міжнародному конкурсі промислового дизайну «if product design award 2014» та в конкурсі Red Dot Design Awards.

Порівняно з попереднім варіантом, нова модель довша на 20 мм, ширша на 15 мм і нижча на 10 мм. Нові розміри та розширена колісна база дозволили підвищити практичність автомобіля, забезпечивши більше простору для пасажирів та багажу.

В салоні нового КІA Soul застосовані високоякісні матеріали обробки. В залежності від комплектації, модель оснащено вентиляцією сидіння водія та переднього пасажира та підігрівом як для передніх, так і для задніх сидінь,  системою навігації, системою Park Assistance, системою звуку Infiniti, безключовим доступом і запуском двигуна натисканням кнопки, круїз-контролем та іншими преміальними опціями.

Кожен новий Soul оснащено системою Kia FlexSteer. Вона забезпечує три різні режими керування відповідно до уподобань водія — «Звичайний», «Комфортний» і «Спорт».

Інженери KІА спроектували структуру Soul таким чином, щоб модель останнього покоління відповідала найвищим стандартам безпеки у своєму класі. Новий Soul уже відзначено п’ятьма зірками за рейтингом безпеки NHTSA (Національного управління з безпеки руху автотранспорту США).

Вже в базовій комплектації Soul також може оснащуватись такими технологіями, як  ESC (система електронного контролю стабільності), HAC (система допомоги під час рушання на підйомі) і VSM (система керування стійкістю автомобіля).

В Україні новий КІА Soul пропонується із бензиновим двигуном об’ємом 1,6 л. та потужністю у 124 к.с. з механічною або автоматичною коробкою передач Для шанувальників дизелів авто комплектується дизельним агрегатом об’ємом 1,6 л, потужністю у 128 к.с. з механікою.

Ціни на новий КІА Soul в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» стартують від 229 900 грн.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com